Maria Stavrositu, demisă de la conducerea Organizației Municipale a PDL / Mihai Petre, exclus din partid

415
5
Maria Stavrositu, demisă de la conducerea Organizației Municipale a PDL /  Mihai Petre, exclus din partid - confpdl87-1340042380.jpg

 

Astăzi, la sediul PDL Constanța, s-a desfășurat o ședință de Birou Permanent Județean, la care au participat 24 de membri dintr-un număr de 36 de membri valizi, la această dată.

În cadrul ședinței extraordinare, conform statutului, au fost luate următoarele decizii:

S-a supus la vot susținerea președintelui Christian Gigi Chiru, pentru continuarea mandatului. Au fost înregistrate un număr de 22 de voturi pentru susținere și 2 abțineri.

S-a supus la vot excluderea din partid a președintelui Organizației de Tineret a PDL, Mihai Petre. Au fost exprimate 17 voturi pentru excludere, 4 voturi pentru demitere și 2 abțineri.

S-a supus la vot excluderea membrului BPJ OTPDL, Dorin Opreanu. Au fost exprimate 16 voturi pentru excludere, 4 voturi pentru demitere și 2 abțineri.

S-a supus la vot dizolvarea BPL al Organizației Municipale Constanța. Au fost exprimate 21 de voturi pentru și o abținere.

S-a supus la vot demiterea președintelui Organizației Municipale Constanța a PDL, Maria Stavrositu. Au fost înregistrate 22 de voturi pentru.

S-a supus la vot desemnarea unui președinte interimar pentru Organizația Municipală. Cu 21 de voturi pentru și 1 abținere, a fost propus președinte interimar al BPL al PDL Constanța, deputatul Constantin Chirilă.

De la aceasta dată, comunicatele oficiale de presă ale Organizației Municipale PDL Constanța vor purta semnătura deputatului Constantin Chirilă, iar cele ale Organizației de Tineret PDL Constanța vor purta semnătura lui Ionuț Fântână.

În aceeași ședință, s-a luat decizia ca toți membrii BPJ să activeze în perioada următoare pentru susținerea candidatului Zanfir Iorguș, la funcția de primar al municipiului Mangalia.

În final, în unanimitate de voturi, s-a luat decizia ca Organizația Județeană PDL Constanța să îl susțină pe Vasile Blaga pentru funcția de președinte al PDL.



Comentează știrea

bobo
18 iunie 2012
DACA SE FACEAU ACESTE ACTIUNI INAINTE CU 5-6 LUNI

acum aveati un procent mult mai mare la alegeri, lumea asta vrea sa vada un lider, un om care ia atitudine fata de lichelele din interior. FELICITARI, oricum niciodat nu e prea tarziu. la mai multe actiuni de eliminare a parazitilor din interior, datii pe sabotori afara si incepeti sa lucrati pentru viitorul nostru si al copiilor nostri.

cris
18 iunie 2012
STAI LINISTIT GIGI, MAZARE A AVUT GRIJA DE EA PENTRU AJUTORUL DAT

LA ALEGERI, VORBESC UNII CA ARE O MICA PLAJA IN MADAGASCAR LANGA MAZARE, ORI FI VORBE SAU ADEVARURI VOM VEDEA. DAR ERA UN CAL/CAI TROIAN

Uliu
18 iunie 2012
Trebuia mai demult data afara

Si Stavrosita si Mihai Petre doi care au dus partidul la vale cu ineptiile si declaratiile lor. Felicitari lui Chiru pentru decizie

Constanta
18 iunie 2012
Mda...

Deci s-o luam babeste: asta a dat ceva oameni afara pentru ce? Sa admitem ca au fost dati afara pt ca nu si-au facut treaba si barca s-a dus la fund. Dar in cazul asta vinovatul principal nu e el? Pentru ca un presedinte este cam echivalentul gestionarului de pravalie (ca pe asta nu-l suspecteaza nimeni de viziune). Daca nu exista leadership (Chirule, pe intelesul tau: "daca nu esti un bun conducator de turma"), nu exista directie. Si, pe cale de consecinta, nici actiune. Hai sa ne imaginam o secunda ca ar fi ajuns clovnul asta primar. Si ar fi aflat ca nu poate sa ne faca "capitala culturala europeana". Ne-ar fi exclus pe toti din oras pentru insuccesul lui? :))

sorin
18 iunie 2012
ESTI PE LANGA SUBIECT

AU FOST DATI AFARA PENTRU CA NU AU AJUTAT PARTIDUL IN TIMPUL CAMPANIEI, MAI ALES AU SUSTINUT UN CONTRACANDIDAT, PE palaz, OMUL PE FATA A LUI mazare. ASA CA MAI CITESTE SI TU O CARTE, ARTICOL, SI DUPA ACEEA VII CU APROPOURILE ASTEA. ca tot vorvesti de conducatori model ,ce responsabil ar face in plina campanie scandal in propria echipa. ceea ce a facut arata o mare maturitate, lucruri ce tin de o buna educatie si cultura. greu de gasit asa ceva pana acum, dar de acum speram sa avem liniste si fapte in Constanta. scuze daca te am adus pe linia de plutire cu lucuri concrete.

Răspuns la: Mda...
Adăugat de : Constanta, 18 iunie 2012
Deci s-o luam babeste: asta a dat ceva oameni afara pentru ce? Sa admitem ca au fost dati afara pt ca nu si-au facut treaba si barca s-a dus la fund...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4931 secunde