PDL Constanța se alătură demersului prefectului

577
2
Organizația Județeană Constanța a Partidului Democrat Liberal se aliază poziției prefectului județului Constanța, Claudiu Palaz, cu privire la legalitatea referendumului din 6 noiembrie și ia în calcul depunerea de plângeri penale pe numele președintelui Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, și pe cel al președintelui Biroului Electoral de Circumscripție Județean, Claudia Ionela Bojin, pentru organizarea nelegală a acestuia.
"Având în vedere multiplele probleme întâmpinate în procesul de comunicare a calității de reprezentant al Partidului Democrat Liberal în secțiile de votare din județul Constanța, PDL își va lua ca măsură suplimentară de securizare a votului, monitorizarea prezenței la vot, din exteriorul secțiilor de votare. Acolo unde prezența din procesul verbal va fi mai mare decât prezența rezultată prin monitorizare, PDL va contesta rezultatul votului din secția respectivă și va depune plângeri penale pentru toți membrii secției de votare pentru fraudă electorală", a declarat președintele PDL Constanța, Christian Gigi Chiru.
El a mai precizat că referendumul de pe 6 noiembrie este fraudabil în proporție de peste 90%, iar întregul aparat politic al PSD-PNL are un singur obiectiv, cel de îndeplinire cu orice a preț a directivei președintelui Consiliului Județean Constanța - prezență 50 plus 1 la vot.

Comentează știrea

rex
5 noiembrie 2011
cocina pd

Nusalasuiesc in aceasi COCINA, este normal sa se alature palazului si va face plangere la Cotroceni lui ZEUS , aceasta caricatura hidoasa.

george
6 noiembrie 2011
pdl

ticalosii din pdl nu stiu ce sa mai faca ca sa blocheze vocea constantenilor din care teoretic si ei fac parte. vox populi, vox dei spuneau vechii romani, dar voi ascultati doar de zeul basescu care face ce vrea cu voi; prin manevrele de sabotare a referendumului, pdl-ul local dovedeste ca nu face parte din Constanta ci din mafia lui basescu, plasandu-se in pozitia de dusmani ai constantenilor; va multumesc stimabililor, macar asa si ultimii oscilanti politic isi vor da seama cine sunteti cu adevarat

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Îi voi face plângere penală lui Nicușor"
Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Referendum / Prezență mică la vot
Pagina a fost generata in 0.5444 secunde