PDL va stabili în două săptămâni criteriile pentru candidatura la Președinție

151
1
Vasile Blaga a declarat, ieri, că membrii BPN și alți democrat-liberali care doresc au termen două săptămâni pentru a stabili criteriile pentru desemnarea candidatului la Președinție în 2014, arătând că normal ar fi ca acesta să fie din interiorul PDL.


"Noi discutăm de candidatul nostru la alegerile din 2014 încă de a doua zi de când a depus jurământul Traian Băsescu. Nu este o discuție de acum în partid, dar la un nume exact nu ne-am oprit. În schimb, au termen colegii din Birou și din partid să stabilească clar criteriile după care vom stabili candidatul la Președinție. Două săptămâni le-am dat termen", a precizat Blaga.

El a spus că propunerile privind criteriile vor fi strânse la secretarul general al partidului și apoi discutate în BPN.

Întrebat dacă, în opinia sa, candidatul PDL la Președinție trebuie să facă parte din partid, Blaga a răspuns: "Normal așa ar trebui să fie și cred că va fi din interiorul PDL".

În ceea ce privește zvonurile privind o posibilă candidatură a lui Cristian Diaconescu, Blaga a spus că a colaborat foarte bine cu acesta, dar că niciodată nu a avut astfel de discuții.

"Am colaborat foarte bine cu Cristian Diaconescu. Este un diplomat foarte bun, un consilier prezidențial foarte bun, dar niciodată nu am avut astfel de discuții. E adevărat că la un moment dat l-am invitat să intre în PDL, dar nu a făcut acest lucru", a arătat Blaga. 


Comentează știrea

Tot eu...
16 ianuarie 2013
Presedinte PDL Constanta

Judecătoria CONSTANȚA CONSTANȚA Dosare Informații detaliate despre dosar Numãr unic dosar: 29449/212/2012 Înregistrat în data de: 21.11.2012 Obiect dosar: infracțiuni la alte legi speciale art.109 alin.1 din Legea 67/2004 Materia juridicã: Penal Stadiu procesual: Fond Părți: CHIRU CHRISTIAN GIGI : Inculpat FUNDATIA UMANITARA CHRISTIAN GIGI CHIRU : Inculpat FUNDATIA UMANITARA CHRISTIAN GIGI CHIRU PRIN PRIN PRESEDINTE IVASCU AURELIAN : Inculpat CĂI DE ATAC: Tip acțiune Data declarare Cine declara Pagina 1 TERMENE DE JUDECATÃ: Data Detalii 21/12/2012 Amână cauza Solutie: Amână cauza la data de 08.02.2013 față de lipsa părților 08/02/2013

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.47 secunde