Pe cine vede Băsescu viitorul președinte al României

684
5
Pe cine  vede Băsescu viitorul președinte  al României - poza1377531911-1378157608.jpg

Articole recomandate

Președintele Traian Băsescu a declarat, ieri, că și el se întreabă cine poate fi viitorul șef al statului, opinând, referitor la Crin Anto-nescu și Victor Ponta, că ar fi "dezastre pentru România" și arătând că "marea problemă" a liderilor dreptei e că "nu pot pune încă degetul" pe un candidat la prezidențiale. 

"Și eu mă întreb cine poate fi noul președinte. Nu pot spune în mo-mentul de față că cel care s-a autointitulat - știți că e vremea autointitulărilor acum în România, care regi, care împărați, înțeleg că în week-end-ul ăsta s-a autointitulat președinte și Crin Antonescu a spus că el candidat nu poate fi, el e direct președinte, o autointitulare specifică dezbaterii publice de zilele acestea, când se tot autoin-tulează toți câte ceva", a spus Băsescu, la Adevărul Live. El a opinat, referindu-se la Crin Antonescu și Victor Ponta, că ar fi "dezastre pentru România" și a adăugat că "spre opoziție te poți uita, sunt câțiva oameni de cali-tate", el menționându-i pe Monica Macovei, Cătălin Predoiu și Elena Udrea.

Comentează știrea

mr.Anaconda
3 septembrie 2013
??

Mai dat pe spate cu asemenea nominalizari pentru presedentie.

Gelu
3 septembrie 2013
Base baseste vorbe.

Nici Ponta,nici Crin Antonescu nu sunt tocmai idealuri pentru presedentia unei tari. Ca Basescu s-a dovedit limpede un ghiolban de strada mai degraba decat om de stat, stim! Nominalizarile lui se marginesc in interiorul orizontului limitat din puct de vedere al viziunii generale si la interesele proprii si de clan.

admirator
3 septembrie 2013
Elena Udrea

i-ar aduce doar ghinioane si o presa ostila 90%; Monica Macovei e cea mai buna, dar baronii banditi vor face tot ce vor putea (legal si illegal) sa nu vina la putere, de frica ei; ramanie Predoiu, care a fost liberal, parca, si care e mai moderat... Din pacate, la stinga doar plagiatori, demagogi, hoti, fufe... Asta e si motivul pentru care foarte multi adepti ai stingii au plecat din partid si au aderat la miscarile de dreapta. Nu se poate accepta atita demagogie! Doar nebunii sau banditii accepta acest regim, acest partid... "Democratie originala", mde...

Nostradamus
3 septembrie 2013
Cum cine ?...

Mai sa fie, mai sa fie....cum cine va fi viiotorul presedinte al Romaniei ?....Ce ziceti de...sau de.....sau de.....n-ar fi buni ?... Eu propun sa apara buletinul de vot " in alb ", intri in cabina si votezi....pui stampila pe patratelul gol, alb si imaculat, el ar fi cel mai bun presedinte al Romaniei, adica.....nimeni ! Si cu presedinte si fara presedinte Romania are peste 90 miliarde de euro datorie externa, toti parlahotii au vile cu piscine, masini bengoase, bani in conturi straine si amante tinere....tara a fost " vanduta ", totul a fost taiat si dat la fier vechi, populatia Romaniei era de 28 milioane in 1989 si este acum de 22 miloane, 6 milioane de morti genocid fara frontiere !....Singurul presedinte bun pentru Romania as fi eu, dar nu va dau numele sa nu ma votati !...votati patratul gol, e mai sigur, e mai bine, el nu va raspunde niciodata pentru ca tara merge prost sau bine....Succesuri !...

Aurelia
14 septembrie 2013
basescu

Cu siguranta ca nu va veni unul mai rau (corupt) ca el.Ma intreb de ce tot bate apa in piua trogloditul asta!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.901 secunde