Liviu Dragnea, chemat la DNA pentru referendumul din 2012

80
Liviu Dragnea, chemat la DNA pentru referendumul din 2012 - dragnea-1378132626.jpg

Articole recomandate

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat, ieri, la Direcția Națională Anticorupție (DNA), el declarând că a venit pentru a studia documentele din dosarul referendumului din 2012. Liviu Dragnea a spus, la intrarea în sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), că s-a prezentat pentru a studia documentele din dosarul referendumului.

Întrebat cum comentează acuzațiile care îi sunt aduse în acest dosar, Dragnea i-a întrebat pe jurnaliști dacă au idee prin ce a trecut în ultimele zile, referindu-se la decesul fratelui său.

În 6 septembrie 2012, vicepremierul Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare în dosarul privind referendumul de demitere a șefului statului, fiind acuzat că, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, și-ar fi folosit autoritatea și influența în scopul obținerii unei prezențe de minimum 60% la votul de la referendum, care să garanteze validarea acestuia, potrivit DNA.

Procurorii DNA anunțau că au început urmărirea penală față de 67 de persoane acuzate de fraude la referendumul din 2012, printre care 49 de președinți și membri ai unor secții din Teleorman, Vrancea și Gorj și 18 ob-servatori din partea unor ONG-uri, membri de partid, care l-ar fi ajutat pe Liviu Dragnea. Procurorii anticorupție precizau că cele 67 de persoane ar fi luat parte la diferite activități legate de desfășurarea referendumului din 29 iulie 2012.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2304 secunde