Pe cine vrea Chiru să aducă în PDL

1378
4
Pe cine vrea Chiru să aducă în PDL - gigichiru11317151222-1317159667.jpg

La numai două zile după ce primarul localității Peștera, Valentin Vrabie, și-a anunțat intenția de a părăsi aripa social-democrată și a de a trece în barca UNPR, conducerea PSD se dezice de el, în timp ce pedeliștii își freacă mâinile de bucurie.
Contactat telefonic, vicepreședintele PSD Constanța, Cristinel Dragomir, a menționat că nu vrea să comenteze plecarea lui Vrabie, declarând că îi dorește acestuia "să fie sănătos". Întrebat cum resimte partidul această decizie în contextul în care Valentin Vrabie este unul dintre cei mai buni primari ai PSD, Dragomir a replicat: "Aceasta este opinia dumneavoastră", lăsând să se înțeleagă faptul că "valoarea" lui Vrabie nu era unanim recunoscută în rândul social-democraților constănțeni.
Pe cealaltă parte a baricadei, pedeliștii l-ar vrea pe Vrabie la ei, menționând că este loc în PDL, atât pentru el, cât și pentru ceilalți primari din partea PSD și PNL, care nu sunt mulțumiți de Uniunea Social Liberală.
Liderul PDL Constanța, Cristian Gigi Chiru, a declarat că, în momentul în care Vrabie va putea pleca în mod oficial de la PSD, fără riscul de a-și pierde funcția, acesta este așteptat la PDL, în cazul în care își va schimba intenția de a trece la Uniunea Națională pentru Progresul României. "Această declarație a pri-marului de la Peștera vine în completarea la demersurile pe care PDL le-a făcut în Constanța cu organizațiile PSD și PNL. Una s-a concretizat cu plecarea sutelor de pensionari de la PNL către PDL. Pentru aceștia era mult mai ușor, deoarece nu dețineau funcții politice. Domnul Vrabie nu poate trece acum la UNPR pentru că ar risca încetarea mandatului, însă în momentul în care va putea face acest lucru, va putea trece la UNPR sau la PDL, dacă dorește. De altfel, toți primarii care sunt nemulțumiți de USL sunt așteptați să colaboreze cu PDL sau cu UNPR. Sunt bineveniți dacă doresc să iasă din eșichierul de stânga din Constanța sau dacă nu se mai regăsesc în formațiunea USL. Cred că decizia lui Vrabie va da tonul și altor primari PSD și PNL și va lansa un adevărat trend de îndreptare a părții de stânga constănțene către PDL", a declarat președintele PDL Constanța.



Comentează știrea

pdlq
28 septembrie 2011
chiru, hmmmm

ma indoiesc ca acest chiru poate face ceva in politica sau in administratie. nu are capacitatea intelectuala necesara. din pacate, asta e crunta realitate. cel mai mare partid din romania este condus la constanta, cel de-al doilea mare judet al tarii, de un individ care nu stie sa scrie si sa citeasca.

SAVA
28 septembrie 2011
Chiru are tupeu

Timiditatea-un defect al oamenilor mari,tupeul-defectul oamenilor mici.

pdlq2
28 septembrie 2011
permutari

Poate sa se duca Vrabie la pdl in locul lui Chiru. Ar fi mult mai capabil decat acesta. Cat despre PNL-istii trecuti la PDL sunt 5 babe si 3 mosi pe care ii tot plimba pe la toate sedintele si care erau de mult exclusi din PNL

asdf
28 septembrie 2011
ce truc ieftin

ati ingrosat PDL, Chiru si Vrabie in articol. cititorii ar trebui sa se simta jigniti.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Primiți cu demiterea lui Mazăre?"
Pagina a fost generata in 0.489 secunde