Femeile au mai multă voință de evoluție decât bărbații, în PDL

365
Femeile au mai multă voință de evoluție decât bărbații, în PDL - traianbasescu-1316375795.jpg
Președintele Traian Băsescu spune că el nu a găsit în PDL nicio Margaret Thatcher, niciun Ronald Reagan, dar a remarcat că în acest partid femeile au mai multă voință de evoluție decât bărbații.
Invitat la o emisiune TV, șeful statului a fost întrebat cine e "doamna de fier" din PDL, dintre Elena Udrea sau Andreea Vass, după ce presa a scris - în urma afirmației lui Băsescu că PDL are nevoie de o Margaret Thatcher - că ele sunt posibile
"candidate" ale acestei titulaturi . "Eu n-am vrut să nominalizez pe cineva, dar a fost o întrebare - care sunt oamenii politici pe care ni-i reco-mandați ca model? Și eu apreciez foarte mult pe fostul președinte Ronald Reagan și pe Margaret Thatcher. De aici s-a pornit la o adevărată campanie «cine este Margaret Thatcher?». De ce nu i-o fi interesat cine e Ronald Reagan?", a afirmat șeful statului.
"Din păcate, eu n-am identificat nici pe Margaret Thatcher, nici pe Ronald Reagan. Dar părerea mea este că, cel puțin în PDL, femeile au mai multă voință de evoluție decât bărbații", a adăugat Băsescu.
Întrebat la cine se referă, președintele a afirmat: "Nu mă refer la nimeni. În general. Și se vede că sunt femei care muncesc mult mai mult decât bărbații în politică".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Mazăre este un golan!"
Pagina a fost generata in 0.5742 secunde