Pedeliștii din Eforie au trei propuneri pentru fotoliul de viceprimar

498

Articole de la același autor

Democrat-liberalii din Eforie propun, pentru postul de viceprimar, trei nume. Invocând transpunerea coaliției de guvernare PD-L - PSD în teritoriu, dar și dorința de a-și regăsi un om în structura de conducere a administrației publice locale, pedeliștii susțin trei nume pentru mandatul de viceprimar, în speranța că măcar unul dintre acestea ar putea face echipă cu primarul PSD Ovidiu Brăiloiu. Astfel, potrivit declarațiilor consilierului local PD-L Gigi Chiru, trei dintre aleșii locali democrat-liberali care ar fi indicați pentru această funcție sunt Ion Preoteasa, Constantin Negrici și Levent Izet. Chiru a reamintit, totuși, că propunerea pentru un viceprimar pedelist va veni din partea edilului-șef. În sensul acesta, el a subliniat și că, "în cazul în care primarul nu agreează niciuna din cele trei variante, e liber să propună el pe cine vrea, dacă are altă idee, altă variantă". "Noi așteptăm inițiativa lui Brăiloiu. Suntem dispuși să negociem constructiv. Dar un lucru e cert: nu renunțăm la mandatul de vice", a conchis Gigi Chiru, aspirant la funcția de conducere a Inspectoratului de Stat în Construcții.
Chiru a declarat în urmă cu două săptămâni că nici el, nici consilierul PD-L Constantin Avătafului nu sunt tentați să facă echipă, din postura de viceprimar, cu Brăiloiu.
Dacă în urmă cu aproximativ două săptămâni primarul pesedist Ovidiu Brăiloiu a declarat că ia în calcul numirea unui viceprimar pedelist, el nu a mai manifestat ieri aceeași deschidere față de subiect, amânând dis-cuția până după data de 27 aprilie. "Ce atâta obsesie cu viceprimarul de la Eforie?", a replicat primarul Brăiloiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6939 secunde