Prin ordin al ministrului Transporturilor,

Pedelistul Ionel Manafu a fost numit director general al Aeroportului Mihail Kogălniceanu

667
S.N. Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța S.A. a anunțat, în cursul zilei de ieri, că începând cu data de 20 aprilie, Ionel Manafu este, prin Ordinul 310 al Ministrului Transporturilor și Infrastructurii, noul director general și președinte al consiliului de administrație al societății.
Reamintim că democrat liberalul Ionel Manafu a fost propus, în ședința din 3 aprilie a Biroului Permanent Județean al PDL Constanța, pentru funcția de director al Aeroportului Mihail Kogălniceanu, după ce fostul director, Gheorghe Șuțu, consilier județean PDL, a anunțat, la aceeași dată, că demisionează. Între timp, însă, ordinul de numire al lui Manafu a întârziat să fie semnat de ministrul Radu Berceanu, astfel că tot ce s-a spus în ultimele două săptămâni vizavi de acest aspect a fost "propunerea este în mapa" demnitarului. Ieri, însă, în cele din urmă, Manafu a fost numit oficial în funcția de director general.
Ionel Manafu a fost, între 2005 și 2007, director al Direcției Apelor Dobrogea Litoral (DADL), actuala Administrație Bazinală Apele Dobrogea Litoral, iar până la numirea în funcția de conducere a Aeroportului Internațional a fost director de logistică în cadrul Oil Terminal. Democrat liberalul constănțean este de profesie inginer chimist.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3832 secunde