Pensionarii vor primi tichete în locul pachetelor cu alimente. Ce valoare au acestea

340
Pensionarii vor primi tichete în locul pachetelor cu alimente. Ce valoare au acestea - pacherte-1454073091.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Consiliului Local Municipal Constanța au stabilit, astăzi, modalitatea și datele de acordare a pachetelor cu hrană pentru pensionarii cu pensii de până în 1.000 lei, persoanele de peste 60 de ani care nu realizează venit, persoanele cu handicap, și categoriile de persoane care beneficiază de acordarea serviciilor sociale furnizate de asociații sau de fundații.


"Ne aflăm într-un moment de încheiere a unui program. Urmare a distribuirii pachetelor la finele lui 2015 s-au încheiat niște stocuri. Completăm stocurile de alimente și vom da o ultimă tranșă de pachete cu alimente. Cei îndreptățiți vor mai primi un singur rând de pachete cu alimente. Așa vom ajunge la cele opt pe care trebuiau să le primească în anul 2015, așa cum a fost stabilit. Acestea vor putea fi ridicate în februarie. Vom anunța așa cum am făcut și până acum. Ei vor primi 1 pui, 1 litru ulei, 1 kg. zahăr, 1 kg. făină, 1 kg. orez și 1 kg. mălai", a anunțat primarul interimar Decebal Făgădău.


În consecință, în cadrul ședinței, aleșii locali au stabilit ca, din luna martie, cei care primeau pachete cu alimente să primească în locul acestora tichete. Și acestea vor fi acordate de opt ori pe an, atunci când vor primi câte patru tichete fiecare în valoare de 10 lei. Voucherele vor fi trimise direct la locuința beneficiarilor fiecare putând să-și cumpere alimentele necesare de la orice magazin. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Iunie 2013
Stire din Economie : S-au dat toate tichetele Rabla!
Pagina a fost generata in 0.3879 secunde