S-au dat toate tichetele Rabla!

104
S-au dat toate tichetele Rabla! - programulrabla1365518151-1372067751.jpg

Articole de la același autor

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a finalizat distribuirea celor 17.000 de tichete valorice alocate persoanelor fizice în cadrul Programului Rabla 2013, a anunțat instituția. Așadar, nu mai este niciun voucher disponibil la această oră. Vestea i-a luat însă prin surprindere pe colectorii constănțeni. Aceștia spun că, așa după cum au fost sfătuiți, au așteptat ca pe site-ul AFM să fie anunțată demararea celei de-a doua sesiuni a programului, pentru a face toate formalitățile necesare. 




Nu s-a anunțat nimic, iar acum s-au trezit că practic la Constanța nu va mai fi o a doua sesiune a programului Rabla, și asta pentru că nici măcar un tichet nu a fost distribuit aici. Așadar, cei 147 de constănțeni care s-au înghesuit și au reușit să obțină primele vouchere ar trebui să se declare norocoși. Colectorii au precizat că mâine vor merge însă la București, pentru a lămuri situația. 


Reprezentanții Administrației pentru Mediu au explicat că cele peste 10.000 de tichete care mai erau disponibile după prima etapă a programului s-au epuizat în perioada 19 - 21 iunie: "Consumarea tichetelor primite inițial a fost condiția obligatorie pentru depunerea unei noi cereri de distribuire de către colectori. Distribuirea tichetelor solicitate a fost realizată în limita stocului disponibil la nivel național pentru persoanele fizice și până la epuizarea acestora, în funcție de cererile colectorilor. În perioada 19 - 21 iunie 2013, în funcție de cererile depuse de colectori și de deconturile făcute de aceștia, Administrația Fondului pentru Mediu a distribuit toate tichetele alocate persoanelor fizice".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6139 secunde