Câte tichete Rabla a distribuit Administrația Fondului pentru Mediu

101
Câte tichete Rabla a distribuit Administrația Fondului pentru Mediu - rabla1365997048-1371720856.jpg

Articole de la același autor

Până în prezent, Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a distribuit un număr de 6.830 tichete valorice, au anunțat astăzi reprezentanții instituției.




Conform Ghidului de finanțare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național, colectorii validați în program au putut depune o nouă cerere de distribuire, după epuizarea stocului distribuit inițial de către AFM, explică reprezentanții AFM. Distribuirea tichetelor solicitate se face din stocul disponibil la nivel național pentru persoanele fizice și până la epuizarea acestuia.


De asemenea, Administrația Fondului pentru Mediu a deschis sesiunea de depunere și validare a dosarelor pentru persoanele juridice, inclusiv instituțiile publice din Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2013, din data de 10 iunie 2013. Termenul limită de depunere a dosarelor este 31 august 2013.


Până în prezent, Administrația Fondului pentru Mediu a înregistrat un număr de 167 de dosare, dintre care 84 de dosare pentru persoane juridice și 83 de dosare pentru instituțiile publice.


Lista persoanelor juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2013 va fi publicată pe site-ul instituției (www.afm.ro ) în cadrul secțiunii aferente programului.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.435 secunde