Tichetele Rabla, distribuite de la sfârșitul săptămânii viitoare

101
Tichetele Rabla, distribuite de la sfârșitul săptămânii viitoare - rable-1369912159.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Mediului și Schimbărilor Climatice, Rovana Plumb, a declarat astăzi că distribuirea tichetelor din cadrul Programului Rabla 2013 va demara joia sau vinerea viitoare. Până atunci Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) evaluează dosarele colectorilor și dealerilor auto.

"Procedura în ceea ce privește tichetele în programul de înnoire a parcului auto continuă. S-a finalizat procedura de depunere a dosarelor. În momentul acesta, Administrația Fondului pentru Mediu evaluează acele dosare. În același timp, la nivel național, inspectorii Gărzii de Mediu, împreună cu reprezentanții Fondului pentru Mediu, verifică dacă acei colectori și dealeri îndeplinesc criteriile prevăzute de legislația în vigoare, în așa fel încât, după etapa de evaluare, să se posteze pe site lista cu toți cei care au îndeplinit toate condițiile și să înceapă distribuirea tichetelor. Estimăm că, în cursul săptămânii viitoare, după miercuri, adică joi sau vineri, va începe distribuirea tichetelor valorice", a afirmat ministrul mediului.

La AFM au fost depuse de către colectori 288 de dosare și 105 dosare de producători/dealeri auto.

După publicarea listelor cu colectorii și producătorii/dealerii validați, eventualele contestații pot fi depuse la sediul Administrației Fondului pentru Mediu, în termen de două zile.

După rezolvarea eventualelor contestații, Administrația Fondului pentru Mediu va distribui tichetele la colectorii validați. Repartizarea tichetelor valorice nu va fi egală în fiecare județ și se va realiza în funcție de numărul mașinilor mai vechi de 10 ani din parcurile auto județene, conform statisticilor realizate de Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Permiselor.

După finalizarea acestor proceduri premergătoare, persoanele fizice și juridice, dar și instituțiile publice interesate, își pot depune dosarele de înscriere în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4462 secunde