Rovana Plumb: Implementăm Programul Rabla începând cu data de 15 aprilie, în mod cert

195
1
Rovana Plumb: Implementăm Programul Rabla începând cu data de 15 aprilie, în mod cert - rabla-1364649654.jpg
Ministrul Mediului și Schimbărilor Climatice, Rovana Plumb, a anunțat, astăzi, într-o conferință de presă la Ploiești, că programul de înnoire a parcului auto "Rabla" va fi implementat "în mod cert" începând cu data de 15 aprilie, însă nu a putut preciza câte vouchere vor fi emise, transmite Agerpres.ro.

"Știu că toată lumea este în așteptare în ceea ce privește programul de înnoire a parcului auto, așa numitul Program Rabla. Suntem în perioada de evaluare și analiză și vom face implementarea începând cu data de 15 aprilie în mod cert. Cuantumul valorii tichetului va fi undeva la 1.500 de euro, dar în momentul acesta nu pot preciza câte tichete vor fi emise pe data de 15 aprilie", a declarat Rovana Plumb.

Ministrul nu a putut preciza numărul tichetelor care vor fi emise, însă a spus că se fac demersuri pentru a exista o singură emisie de vouchere pentru tot anul.

Ministrul Rovana Plumb, care este președinte al Organizației de Femei a PSD, a participat, sâmbătă, la Conferința județeană de alegeri a PSD Prahova, la care au fost prezenți 900 de delegați. 

Comentează știrea

Radu
18 martie 2014
Daca...

Ce inseamna a face demersuri, pentru a exista o singura emisie de tichete? Sa fi sperat ca ar putea exista o minima cercetare si, astfel, sa se aproximeze nevoia celor care fac parte din target-ul stabilit de autoritatile competente(ha!)? Nu conteaza cat s-ar fi platit, pentru ca, in Romania, consultanta este ceva foarte valoros si, prin urmare, exceptional remunerat. Ne-am obisnuit sa fie asa. Daca rezultatele ar fi fost reale... Daca ar fi existat o astfel de initiativa... http://www.romaniatv.net/consultarea-publica-privind-derularea-programului-rabla-2014-s-a-finalizat_132420.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2848 secunde