Pentru cine se zbate consilierul Mihai Petre să obțină 3.000 de lei

483
Consilierul județean Mihai Petre propune colegilor de la Consiliul Județean Constanța ca, în prima ședință din această lună, să fie alocată suma de 3.000 de lei în vederea premierii elevei Ioana Olărașu, din Mangalia, pentru singura notă de 10 din județul Constanța obținută la examenul de bacalaureat din acest an. În acest sens, Mihai Petre a întocmit un proiect de hotărâre pe care l-a adresat președintelui CJC, Nicușor Constantinescu.
"Ioana Olărașu este singurul elev din județul Constanța care a reușit performanța de a obține la examenul de bacalaureat nota generală 10. Absolventă a Liceului Teoretic «Ca-llatis» din Mangalia, prin prestația excepțională, Ioana Olărașu a inclus județul nostru pe harta exclusivistă a notelor maxime obținute la examenul de bacalaureat ce s-a desfășurat în cursul acestui an. Mai mult decât atât, Ioana Olărașu este deținătoarea unor rezultate meritorii la Olimpiada Națională de Științe Socio-Umane (disciplina Psihologie), Olimpiada de Limba Engleză, precum și a altor numeroase premii", se precizează în expunerea de motive.
Rămâne de văzut dacă acest proiect de hotărâre va avea sorți de izbândă la prima ședință a CJC, care se preconizează a avea loc după data de 15 octombrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Beat pe motocicletă
Pagina a fost generata in 0.5428 secunde