Peste 1.000 de femei invitate la petrecerile organizate de UDTTMR

813
10
Peste 1.000 de femei invitate  la petrecerile organizate de UDTTMR - udttmr-1362670764.jpg
Reprezentanții Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România (UDTTMR) au organizat, ieri, o conferință de presă în care și-au prezentat activitatea pe care au avut-o de la începutul anului și până în prezent. 


La eveniment, au participat președintele UDTTMR, Gelil Eserghep, deputatul Varol Amet, subprefectul Iucsel Selamet și președintele filialei constănțene a UDTTMR, Elvis Ismail. 

"Am avut o perioadă plină de activitate și așa va fi și de acum înainte. Una dintre cele mai importante acțiuni a fost vizita delegației UDTTMR în metropola Eskișehir din Turcia, unde am avut discuții la nivel înalt cu persoane importante din zonă. Avem în vedere încheierea unui protocol de fraternitate între municipiul Constanța și regiunea Eskișehir, unde comunitatea tătară reprezintă 25% din populația Eskișehir-ului, iar 80% din ei sunt plecați din România. O altă acțiune a fost alegerea tânărului Elvis Ismail ca președinte al filialei constănțene a UDTTMR. Totodată, recent, Iucsel Selamet a fost numit subprefect al județului Constanța, ceea ce ne mulțumește foarte mult și mulțumesc tuturor pentru susținere", a spus președintele UDTTMR, Gelil Eserghep.

La rândul lui, deputatul Varol Amet a prezentat câteva dintre proiectele legislative pe care le are în vedere în ceea ce privește comunitatea turco-tătară.

"Una dintre priorități vizează promovarea locurilor de muncă în toate sectoarele de activitate. De asemenea, am în vedere dezvoltarea unui program pentru construirea unui centru cultural, precum și înființarea și decernarea unor burse și premii culturale și științifice", a declarat deputatul UDTTMR, Varol Amet.

Prezent la conferință, subpre-fectul Iucsel Selamet a spus că, prin prisma noii sale funcții, intenționează să se implice în toate proiectele legate de minoritățile naționale din Dobrogea.

În altă ordine de idei, pentru că astăzi este 8 Martie, Gelil Eserghep a anunțat că, în acest an, Ziua Internațională a Femeii se va sărbători, în premieră, într-un mod organizat.

"Pe 8 Martie, la restaurantul Dorna, va avea loc un eveniment de amploare, dedicat reprezen-tantelor sexului frumos. Vor participa aproximativ 600 de femei. Tot pe 8 Martie, UDTTMR va organiza un astfel de eveniment în Eforie Nord, la restaurantul Nunta Zamfirei, acolo unde sunt invitate 450 de persoane. Uniunea va face același lucru și în Babadag, Tulcea și București. De asemenea, la restaurantul Foișor din Cernavodă, va avea loc o acțiune similară", a declarat Gelil Eserghep. 


Comentează știrea

caricatura
8 martie 2013
circ si paine

asa se aude ca la batut pe enter ca la amenintat cu moartea pe evren de la transevren ca le-a stricat toate afacerile gelil zice ca nu se mai fura bani de la uniune dar baga bani in vasali interlopi din bex face mese pe bani uniuni la sirius si nunta zanfirei face juma juma cu gelil , la aruncat si la aia de la medgidia un os , ii cumpara pe toti cu bani de la stat si duca aceea face pe desteptul ca il iubeste lumea. un nogai imputit taxator a fost taxator va ramane

Tatar
8 martie 2013
Sunt ofticat

Ce bine k ne lasati si p noi cei frustrati si lasi sa scriem p net! K nu avem nici bani d doctor( in pisicologie)! Sa vada toata lumea k nu suntem toti normali!

mudin
8 martie 2013
interlopi

Ce ma ti-e ciuda ca gelil este puternic el va fi liderul tuturor musulmanilor este bastan mare il are pe mazare are relati bune cu ambas turciei ce daca a pus pe fata lui consilier lui varol e fata desteapta sau iti este ciuda ca si-a pus cumnatu subprefect ce conteaza e jmecher bravo la el acum are bani de la buget si va face uniunea ca o floare de ce sa manance numai chenan sa manance si familia lui si ce daca ai facut o data puscarie trebuie sa te spanzuri numai poti sa fi in top

Gemal
8 martie 2013
despre gelil

Ce treaba are Gelil asta cu lumea turcica.? Nu il recunoaste ca lider nimenea din comunitate. Si turcii si chinezii stiu ca este interlop. Vorbeste de turci. A uitat ca acum cateva saptamani ii tremurau chilotii cand vorbea cu ambasadorul Turciei pentru ca dorea schimbarea denumirii uniunii prin elimimarea sintagmei de turco-musulmani?

iasar
8 martie 2013
pt mubin

ce relati bune cu turcia ca gelil vrea sa schimbe denumirea udttmr ului in uniunea tatara ce crezi ca ambasadorul turciei nu stie cine este gelil un interlop sluga lui mazare, ce crezi ca ambasadorul nu stie ca e golan cai bate pe tatari ex. enter, ridvan etc , GELIL asta nu are cuvant si-a lasat nevasta cu 2 copi a plecat la o moldoveanca si acum umbla cu angajatele de la uniune. golanul asta a stricat relatiile dintre uniune si consulat

toktamis
8 martie 2013
pt mubin

ce ba tu vrei sa fie gelil lider maximo asta care nu are sotie si traieste cu angajate din uniune vrei sasi puna asta toate neamurile pe functii , unde sunt intelectuali tatari profesori univ doctori ingineri de cariera , tu nu vezi ca acum la uniune in cr sunt instalatori fochisti tamplari telefonisti proxeneti bijnitari si puscariasi.

Pt gemal, iasar, toktamis
8 martie 2013
Curajosul

Dc u esti asa tare d c nu t duci sa-i spui in fata lui gelil tot c ai d spus! In anonimat s ascund toti frustratii! Ai mancat cu omer, ati furat uniunea si p tatari si acum cand s-a terminat cu hotia, gata! Allah nu doarme!

cadri
8 martie 2013
prm

si pe cine ai invitat la 8 martie gelile pe amantele tale si pe moldovence pe bani uniuni incerci sa-ti faci imagine dar sa stii ca tatari nu te plac pt ca esti un interlop golan care agresezi verbal chiar si femeile chiar si pe fosta nevasta ,sora subprefectului ai agresat-o. te dai mare tatar dar de fapt esti un prm ist extremist de origine vadimista. lasa-ne

niran
8 martie 2013
8 martie pt bogati si rubedeni pe bani statului

bautura si mancare pe bani statului , rusine sa va fie toti aVETI BANI dati si voi la nevoiasi si ajutati comunitatea , ajutati tatari nevoiasi , eserghep esti un gunoi care este inconjurat de catei carora le mai dai cate un ciolan de la uniune

jupin
2 ianuarie 2014
pacat

pacat fratilor nu mai aveti nimic in voi nici demnitate nici personalitate o sa se aleaga praful de voi cu asemenea elemente care ne conduc chipurile niste frustrati bolnavi care vor functi pe vecie gen conducerea consiliului judetean a sau a partidului lui vadim oportunisti lingai oameni fara scrupule fara personalitate fara dumnezeu NU NE REPREZINTA ca natie ca etnie .....a devenit o anexa a politicului a social democratiei in locul lor mias da demisia as pleca as lasa locul oamenilor destepti care stiu ceva ...despre respect traditie cultura morala religie familie istorie PACAT PACAT dar nu uitati niciodata suntem popor turcic vorbitor de limba turcica lucru cu care ar trebui sa ne mindrim ca suntem urmasi lui gingis han timurleng ATATURK toti suntem frati

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Ianuarie 2013
Stire din Politică-Administrație : Cine îi ia locul lui Curt-Mola
Pagina a fost generata in 0.4049 secunde