Plângere penală pe numele lui Nicușor Constantinescu

452
4
Președintele PRM Constanța, Radu Comănici, a depus o plângere penală pe numele președintelui CJC, Nicușor Constantinescu pentru abuz în serviciu. Comănici spune că, miercuri, în jurul orei 18.00, un microbuz de campanie al PRM a fost oprit de Nicușor Constantinescu și bodyguarzii săi, iar actele șoferului au fost confiscate "fără niciun drept".
"Un microbuz de campanie cu numărul de înmatriculare CT - 63 - NAC inscripționat cu însemnele și cu afișele PRM aflat în centrul stațiunii Neptun a fost oprit de Nicușor Daniel Constantinescu în per-soană. Acesta, împreună cu bodyguarzii dumnealui, au confiscat actele șoferului și ale mașinii de campanie fără niciun drept, trimițându-le la Poliția Neptun pentru a fi verificate și pentru a primi sancțiuni afirmând că nu are voie să circule.
Vă mai facem cunoscut că bodyguarzii lui Constantinescu i-au adresat injurii conducătorului auto și PRM. Considerăm că fapta săvârșită de Constantinescu în exercițiul funcției de Președinte al CJC este un abuz în serviciu întrucât el nu este îndreptățit să oprească mașini în circulație și să efectueze controale la documente, pe care apoi le trimite la Poliție, cu indicația să se aplice sancțiuni", se arată în plângerea depusă la Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța.

Comentează știrea

Tudorel
8 iunie 2012
protest peremist

S-a suparat Căcănici! Ani de zile Comănici a fost țucălarul lui Porcușor Constantinescu pe care l-a sustinut in toate ticalosiile si de pe urma caruia a facut avere. Mare lucru si demnitatea asta peremista,specifica si lui Vadim cel cinstit.

Cristi
8 iunie 2012
Sfidator

Asta nu da dreptul la atitudinea sfidatoare pe care a avut-o. Mai ales in calitate de Presedinte al Consiliului Judetean Constanta

Gigi
8 iunie 2012
Bautura, bat-o vina !

Probabil Nicusor era atat de ametit de bautura ca nici nu-si mai aduce aminte ca a facut pe politaiul pe strada.

Nico
8 iunie 2012
Da, Da, Da

Pai nicusor are antecedente cu bautura, constantenii stiu bine faza cu dormitul in mijlocul intersectiei la volan. Nu inteleg cum reusesc astfel de specimene sa convinga (sau mai bine spus sa prosteasca) cetatenii sa-i mai voteze !

Răspuns la: Bautura, bat-o vina !
Adăugat de : Gigi, 8 iunie 2012
Probabil Nicusor era atat de ametit de bautura ca nici nu-si mai aduce aminte ca a facut pe politaiul pe strada.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6619 secunde