Liviu Dragnea:

"Plata către bugetari să se realizeze până pe 19 decembrie"

188
1

Articole de la același autor

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, le-a cerut prefecților să ia măsuri astfel încât până pe 19 decembrie să fie plătite drepturile salariale din sentințele civile pentru personalul bugetar.

Este vorba despre titlurile executorii aferente anului 2015, pe care Guvernul, în urma celei de-a treia rectificări bugetare, a decis să le plătească până la sfârșitul acestui an.

"Unitățile administrativ-teritoriale vor rectifica bugetele locale sau județene cu sumele repartizate suplimentar și le vor depune la unitățile Trezoreriei statului. Termenul este 15 decembrie 2014. Plata efectivă a sumelor către salariați trebuie să se realizeze până pe 19 decembrie 2014. Pentru asigurarea cheltuielilor de personal s-a semnat ordinul comun al Ministerului Finanțelor Publice și Ministerului Dezvoltării prin care se va stabili plafonul pe județe, iar direcțiile regionale ale finanțelor publice, precum și administrațiile județene vor comunica tuturor administrațiilor teritoriale sumele respective astfel încât să se poată asigura plata la termen a acestor drepturi salariale", a afirmat vicepremierul Liviu Dragnea. 

Comentează știrea

oli
12 decembrie 2014
Locuri de munca

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected] 

Articole pe aceeași temă

Luni, 17 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Dan Șova cere demisia lui Dragnea!
Pagina a fost generata in 0.5486 secunde