PLUS Constanța strânge semnături pentru candidatura lui Dan Barna

377
PLUS Constanța strânge semnături pentru candidatura lui Dan Barna - plus-1565301085.jpg
Membrii PLUS Constanța s-au alăturat, ieri, colegilor din toată țara și din diaspora în campania de strângere de semnături pentru candidatura la prezidențiale a lui Dan Barna.


Potrivit unui comunicat de presă, obiectivele Alianței USR PLUS vizează câștigarea alegerilor prezidențiale din 2019, câștigarea de către candidații Alianței a unui număr cât mai mare de funcții elective în cadrul administrației publice locale, ca urmare a alegerilor locale din 2020 și câștigarea de către candidații Alianței a celui mai mare număr de mandate de parlamentari, prin comparație cu ceilalți competitori, ca urmare a alegerilor parlamentare din 2020, astfel încât să formeze o coaliție de guvernare având prim-ministru un reprezentant al Alianței. De asemenea, se dorește asigurarea guvernării României în perioada 2020-2024 și implementarea programului de guvernare al Alianței, precum și câștigarea alegerilor parlamentare organizate în 2024 și asigurarea guvernării României în perioada 2024-2028.


"Suntem convinși că formarea Alianței USR PLUS va putea reseta scena politică din România și va da posibilitatea punerii în aplicare a ideilor USR PLUS atât la nivel local, cât și la nivel național. Avem nevoie alături de noi de cât mai mulți oameni care vor să se implice în schimbarea României. Vă așteptăm alături de noi!", au transmis cei de la PLUS Constanța. 


Reamintim că, zilele trecute, Conducerile USR și PLUS au stabilit ultimele modificări la protocolul de alianță politică, în urma deciziilor luate de Comitetul Politic al USR și de Consiliul Național al PLUS. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3752 secunde