Klaus Iohannis: "Vă chem alături de mine să reconstruim România"

214
Klaus Iohannis:

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis și-a prezentat, ieri, în reuniunea Consiliului Național al PNL, viziunea pentru România și a dat asigurări că nu va desemna niciun guvern care nu își asumă dezideratele și că va construi o nouă majoritate.
"Dragi liberali, dragi români, vă chem alături de mine să reconstruim România! Votul pe care sper că mi-l veți da la alegerile prezidențiale este un vot pentru această viziune pe care o avem împreună pentru țara noastră. Acest vot va fi respectat. Nu voi desemna niciun guvern care nu își asumă ferm aceste deziderate. Vă asigur că voi construi o nouă majoritate, în urma votului dat de oameni la alegerile parlamentare, fie că vor fi la termen sau anticipate, o majoritate care să aibă în prim-plan toate aceste priorități legate de normalizarea României, o majoritate care să fie proeuropeană și să susțină lupta împotriva corupției", a afirmat șeful statului.


El a subliniat că "PSD a dovedit că este incapabil să facă toate aceste lucruri și trebuie să plece".
"Îmi asum ca obiectiv național această viziune a României funcționale, a României normale", a punctat președintele, la Digi24.
Totodată, președintele a mai spus că mediul de afaceri din România trebuie eliberat de "ghilotina impredictibilității de tipul OUG 114".


"Cât timp nu încurajăm inițiativa privată și investițiile nu putem vorbi cu adevărat de prosperitatea pe termen lung a românilor. Trebuie să încetăm să mai tratăm companiile private ca pe niște dușmani ai țării, așa cum fac PSD și ALDE, iar finanțele publice și politicile economice vor trebui îndreptate, altfel generațiile următoare vor resimți povara unei note de plată tot mai usturătoare, pe care guvernarea PSD - ALDE o rostogolește cu bună știință de la un an la altul. Mediul de afaceri din România trebuie eliberat de ghilotina impredictibilității de tipul OUG 114", a afirmat Iohannis, la Consiliul Național al PNL. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.538 secunde