Deputat liberal, despre amnistia fiscală: "Descurajează plata datoriilor către stat"

248
Deputat liberal, despre amnistia fiscală:

Articole recomandate

Deputatul Marilen Pirtea, de la PNL, critică măsura amnistiei fiscale și restructurarea datoriilor la bugetul de stat, deoarece descurajează plata datoriilor către stat. Liberalul subliniază că amnisitia fiscală îngreunează colectarea taxelor.


"Din nefericire, mijlocul utilizat pentru impulsionarea încasărilor la ANAF este unul care va lovi în sănătatea economiei reale, pentru că va atenta asupra termenilor în care este conceput «conformismul fiscal», fiecare contribuabil bun platnic urmând să pună de acum la îndoială obligația de a-și plăti datoriile către ANAF în termenele legale, constatând că Guvernul este tolerant și instituie măsuri de sprijin pentru recuperarea datoriilor acumulate de cei rău platnici", constată deputatul Marilen Pirtea, într-un comunicat de presă.


Liberalul remarcă faptul că prin "restructurarea obligațiilor bugetare" , cei care intră sub incidența acestei măsuri vor deveni obedienți față de PSD, subliniind faptul că această măsură are mai degrabă un scop electoral.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2977 secunde