Elena Udrea:

"PMP nu poate face grup la Cameră, dar poate acționa ca un grup"

159

Articole de la același autor

Deputatul Elena Udrea a declarat, după ce și-a anunțat în plen trecerea de la PDL la PMP, împreună cu mai mulți deputați, că aceștia nu pot forma un grup parlamentar, conform Regulamentului Camerei, dar vor acționa ca un grup, nefiind interesați de avantaje, de mașini și secretare. 
"Vom acționa de acum încolo ca un grup parlamentar de opoziție, chiar dacă statutar nu se mai pot constitui grupuri parlamentare, nu suntem în PMP pentru funcții, mașini, pentru secretare, nu ne interesează avantajele care se pot oferi prin statut grupurilor parlamentare, ci să susținem coerent cu o voce puternică nemulțumirile cetățenilor", a afirmat Elena Udrea. 
Ea a arătat că grupul PMP a decis să inițieze depunerea a două moțiuni simple împotriva miniștrilor Apărării și Transporturilor, vinovați de consecințele tragediei accidentului aviatic din Apuseni. 
"Demisia o cerem pe bază de argumente, pe raportul Guvernului", a adăugat Udrea, arătând că va apela și la parlamentarii PDL pentru a semna această moțiune. 
Ea a spus că nu vrea să facă o opoziție în interiorul opoziției, ci să aibă un demers de unitate a opoziției, care trebuie să lucreze împreună.
Udrea și-a exprimat speranța ca toți colegii din opoziție - PDL, PP-DD, FC, PNȚCD - să semneze acest demers. 
Ea a mai spus că PMP nu are ca scop racolarea de parlamentari, ci doar de aleși care gândesc la fel ca cei din PMP. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Februarie 2014
Stire din Politică-Administrație : Ce spune Elena Udrea despre PDL
Vineri, 31 Ianuarie 2014
Stire din Politică-Administrație : Elena Udrea a demisionat din PDL
Pagina a fost generata in 1.5673 secunde