Nicolae Moga a pierdut funcția de vicepreședinte al Senatului

440
Nicolae Moga a pierdut funcția de vicepreședinte al Senatului - nicolaemogaapierdut-1391526933.jpg

Articole de la același autor

Plenul Senatului a votat noul Birou Permanent, precum și numirea lui Dan Mihalache ca secretar general al Senatului, acesta făcând rocada cu fostul secretar, Ovidiu Marian, care a devenit secretar general adjunct. 
Numirea lui Dan Mihalache în funcția de secretar general al Senatului a fost votată de plenul Senatului cu 107 voturi "pentru", 15 voturi "împotrivă" și 10 abțineri, iar numirea lui Ovidiu Marian, ca secretar general adjunct, a fost votată cu 110 voturi "pentru", 11 voturi "împotrivă" și 6 abțineri. 
Senatorii au votat și noua componență a Biroului Permanent, din care fac parte și senatorii PP-DD care au demisionat din partid și s-au transferat la UNPR. 
Astfel, vicepreședinții Senatului sunt: Ioan Chelaru (PSD), Florin Constantinescu (PSD), Cristian Dumitrescu (PSD) și Vasile Nistor (PC). Secretarii Senatului sunt Ioan Rotaru (PSD), Simeon Purec (PSD), Mario Ovidiu Oprea (PNL) și Alexandru Pereș (PDL).
Chestorii Senatului sunt: Nicolae Moga (PSD), Marius Nicoară (PNL), Verestoy Attila (UDMR) și Traian Igaș (PDL). 
Componența nouă a Biroului Permanent a fost votată de plen cu 120 de voturi "pentru", 3 voturi "împotrivă" și două abțineri.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.411 secunde