Senatul a respins acordarea de echipament sportiv elevilor și bani pentru uniformă și rechizite

78
Senatul a respins acordarea de echipament sportiv elevilor și bani pentru uniformă și rechizite - faraechipamenteelevi-1391517880.jpg

Articole de la același autor

Senatorii au respins, astăzi, două inițiative legislative prin care se propunea ca elevii să primească gratuit echipament sportiv complet - pantofi sport, șort, tricou, jambiere, trening -, respectiv 600 de lei pentru uniformă și rechizite.


Potrivit primei inițiative legislative, din bugetul de stat ar fi urmat să fie achiziționate la nivel național 200 de mii de echipamente sportive, costul acestora ridicându-se la 24 de milioane de euro.


Prin proiect se propunea achiziționarea de către fiecare unitate școlară, la începutul anului școlar, din doi în doi ani, a câte unui echipament sportiv complet - pantofi sport, șort, tricou, jambiere, trening, maiou de partajare, rucsac și geantă -, în valoare de 124 de euro pentru fiecare elev.


"În cazul în care un elev a beneficiat de acest echipament și a lipsit nemotivat de la mai mult de un sfert din orele de educație fizică ale unui semestru va fi obligat să îl returneze sau să achite contravaloarea lui", mai prevedea proiectul.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6379 secunde