PMP organizează un marș, la doi ani de la suspendarea lui Băsescu

67
PMP organizează un marș, la doi ani de la suspendarea lui Băsescu - marspmptraianbasescu-1404467698.jpg

Articole de la același autor

PMP anunță că organizează, duminică, la doi ani de la suspendarea președintelui Traian Băsescu, un marș "de susținere a statului de drept", participanții urmând să plece din fața Sălii Palatului către Piata Victoriei, și să se oprească în fața sediului Guvernului. 


"Duminică, 6 iulie, Partidul Mișcarea Populară iese în stradă pentru statul de drept. La exact doi ani de la suspendarea președintelui României, PMP organizează un marș de susținere a statului de drept în România și a valorilor care îl definesc. Participanții vor pleca la ora 11.00 din fața Sălii Palatului, din București, către Piața Victoriei, și se vor opri în fața sediului Guvernului României. 


Marșul pentru susținerea statului de drept este una din acțiunile prin care PMP a dorit să marcheze, în prima săptămână a lunii iulie, doi ani de la acțiunea de forță a PSD și PNL contra statului de drept din România", se arată într-un comunicat al PMP. 


PMP îi invită pe "românii care au respins, în acele zile, abuzurile fostei USL, să se alăture marșului inițiat de Mișcarea Populară". "Este nevoie ca oamenii de bună-credință să nu uite ce s-a întâmplat în urmă cu 2 ani și să conștientizeze că pericolul pentru democrație nu a trecut", precizează PMP.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5086 secunde