PNL a lansat o petiție. Orban: "Semnați pentru legea anti-birocrație"

982
2
PNL a lansat o petiție. Orban:
Liberalii au inițiat o petiție online privind susținerea mai multor inițiative legislative - anti-birocrație, pentru transparentizarea acționariatului companiilor și interzicerea acțiunilor la purtător și suspendarea acordării ajutorului social la refuzul unui loc de muncă.


Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat, pe Facebook, inițierea acestei petiții. 


"Puține lucruri sunt mai prețioase decât timpul. Timpul trebuie folosit într-un mod plăcut sau util, nicidecum pe la cozi, uși și ghișee. Semnați și voi pentru susținerea legii anti-birocrație!", a transmis Orban.


Liberalii solicită semnarea acestei petiții pentru ca nicio instituție sau autoritate publică să nu mai solicite beneficiarilor care accesează un drept sau un serviciu să furnizeze documente cu informații existente deja în bazele de date din sistemul public.


Inițiativele aparțin senatorului PNL Florin Cîțu și deputatului PNL Florin Roman.


Comentează știrea

DODO
28 septembrie 2017
tata piere si baba se piaptana

In plin razboi pe tema acapararii justitiei de catre penalii PSDragnea orice alt subiect devine minor dar se pare ca si la PNL sint persoane cu bube carora actiunea psd-istilor le face bine

Gigi
28 septembrie 2017
Prea tarziu !

Liberalii au devenit autisti si anistorici , pe langa faptul ca sunt lipsiti de caracter , imorali si usuratici , adica , fac ce fac ,se piaptana non-stop , narcisist , gretos , in oglinda , isi zambesc complice , mai dau cate o fuga la fereastra , sa vada daca dau navala procurorii de la DNA , se mai duc in dormitor si mai stau capra la PSD , inca un numar , inca un numar , apoi iar la oglinda , iar la fereastra pentru atragerea clientilor , se sulemenesc , se parfumeaza , mai stau capra din nou , mai numara ciocanele ... Uitati-va la ei si va va podidi , ori plansul de mila lor , ori rasul de cat de tantalai au ajuns ... Vai de steaua lor ! Ca la zenit au ajuns ... Le-a trecut si timpul , nici macar la circ nu vor mai avea loc ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7832 secunde