PNL Constanța a mers pe mâna Alinei Gorghiu la șefia PNL

159
1
PNL Constanța a mers pe mâna Alinei Gorghiu la șefia PNL - pnlconstantaamerspemanagorghiual-1418920146.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, a declarat, ieri, că a votat-o pe Alina Gorghiu pentru funcția de președinte al PNL.

"Este un câștig pentru partid. A fost o competiție așa cum trebuie să fie în orice partid dar s-a terminat cu bine pentru PNL și a câștigat Alina Gorghiu. Am votat cu gândul la cei care au ieșit în stradă la data de 16 noiembrie și care au dat semnalul că este nevoie de schimbarea clasei politice", a declarat președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir.

Alina Gorghiu a fost aleasă, ieri, în funcția de președinte al vechiului PNL, copreședinte al PNL alături de Vasile Blaga, în cadrul ședinței Biroului Politic Național al partidului, surclasându-l pe Ludovic Orban.

Alina Gorghiu a obținut 48 de voturi, în timp ce Ludovic Orban a beneficiat de votul a 27 dintre colegi.

Președintele ales, Klaus Iohannis, a declarat, ieri, că o felicită public pe Alina Gorghiu pentru câștigarea președinției PNL, menționând că felul în care BPN a acționat și a votat îi confirmă dorința PNL de a se reforma, de a se moderniza.

"Astăzi, în fața colegelor și colegilor, mi-am anunțat demisia din PNL și din toate funcțiile deținute în partid pentru a fi în situația potrivită pentru preluarea mandatului de președinte al României, lucru care se va întâmpla duminică. În cadrul acestui Birou Politic a fost ales noul președinte al PNL, al vechiului PNL, copreședintele noului PNL, în persoana doamnei Alina Gorghiu și țin cu această ocazie să o felicit public pentru câștigarea acestei președinții", a spus Iohannis.

El a apreciat că felul în care Biroul Politic a votat îi confirmă dorința PNL de a se reforma.

"Felul în care Biroul Politic a acționat, felul în care a votat îmi confirmă dorința PNL de a se reforma, de a se moderniza, de a fi partidul care arată cum trebuie să se facă politică în România pentru a fi mai aproape de oameni, pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor oamenilor care ne votează și care ne pun în aceste poziții publice", a adăugat el.

Comentează știrea

admirator
19 decembrie 2014
draguta...

sa vedem cat o duce capul... sau pe ea o duc picioarele?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3219 secunde