PNL Constanța se delimitează de declarațiile senatorului Călin Popescu Tăriceanu

88
PNL Constanța se delimitează de declarațiile senatorului Călin Popescu Tăriceanu - pnlconstantagheorghedragomir3-1393429926.jpg

Articole de la același autor

Partidul Național Liberal, Filiala Constanța își arată susținerea față de decizia Delegației Permanente de a părăsi Uniunea Social Liberală. 


"Am sprijinit întotdeauna discuțiile constructive din interiorul PNL și considerăm că toate deciziile luate în cadrul forului statuar trebuie respectate de către toți liberalii deopotrivă. Ceea ce s-a stabilit în ședința de ieri, 25 februarie, a exprimat voința politică a membrilor PNL, decizia de a părăsi coaliția de guvernare fiind adoptată cu o majoritate zdrobitoare: 187 de voturi pentru, 6 împotrivă și 2 abțineri. Membrii PNL au arătat că este necesar să fie solidari și totodată uniți în adoptarea deciziilor partidului. Declarațiile domnului senator Călin Popescu-Tăriceanu, în contextul lipsei unui mandat din partea PNL, se abat de la ceea ce s-a stabilit în cadrul ședinței de ieri. Considerăm că este nevoie de unitate în interiorul partidului, membrii PNL având responsabilitatea de a respecta toate angajamentele asumate în fața românilor. Este esențial pentru noi să nu pierdem din vedere scopul pentru care am fost desemnați drept principala forță de dreapta din România. Măsurile politicilor promovate de către PNL din timpul guvernării USL au adus țara noastră pe un trend ascendent și i-au oferit stabilitate atât pe plan economic, cât și în cadrul politicii internaționale", a transmis președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, printr-un comunicat de presă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4449 secunde