PNL Constanța țintește doi senatori și patru deputați. Tânăra milionară Horga, scoasă din joc

1386
5
PNL Constanța țintește doi senatori și patru deputați. Tânăra milionară Horga, scoasă din joc - sedintapnl20-1476719448.jpg

Articole de la același autor

Liberalii constănțeni se vor prezenta în fața electoratului la alegerile din 11 decembrie cu o "garnitură" nouă de oameni deoarece niciun actual parlamentar din Constanța nu se va mai afla pe liste.


Sugestia ca de la Constanța să fie trimiși doar oameni noi pentru a reforma Parlamentul a aparținut chiar liderului PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir. Luna trecută, el a anunțat că nu va mai candida pentru un nou mandat și a propus filialei de la malul mării ca nici ceilalți colegi parlamentari să nu mai candideze. Sugestia a fost "digerată" greu de cei care își frecau mâinile cu gândul la un nou mandat, însă, în cele din urmă, senatorul Puiu Hașotti precum și deputații Mihai Lupu și Victor Manea au renunțat cu atât mai mult cu cât au înțeles că nu au susținere. De departe, cel mai insistent pentru a candida la un nou mandat a fost deputatul Mihai Tararache. Cu toate acestea, liberalii au decis să-l tragă pe dreapta, iar listele să fie completate cu oameni noi.


În acest context, membrii Comitetului Județean Executiv al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal au stabilit prin vot secret componența listei de candidați la alegerile parlamentare din 11 decembrie.


În ordinea voturilor, candidații PNL Constanța pentru alegerile parlamentare sunt: la Camera Deputaților - Bogdan Huțucă (fost prefect și șef al ANAF Constanța), Robert Boroianu (om de afaceri și consilier județean), Ana Marcu (director de bancă și fost consilier local municipal), George Niculescu (consilier județean și director al Organizației Patronale a Producătorilor de Energie din Surse Regenerabile din România "PATRES"), Oana Maria Florea (avocat), Ioan Tofolean (medic), Cătălin Anghel (om de afaceri în domeniul IT) , Felicia Ovanesian (avocat), Marian Crușoveanu (consilieri județean), Stere Hira (inginer), Ioan Solomon (consilier județean), Cristian Zahariuc (consilier județean), Nicolae Dudu și George Muhscină (om de afaceri și consilier județean).


La Senat, lista va fi deschisă de fostul candidat la Primăria Constanța, Vergil Chițac, acesta fiind urmat de Sorina Tușa (avocat și fost consilier local municipal), Costel Stanca (decanul Facultății de Navigație și Transport Naval din cadrul UMC), Mihnea Claudiu Drumea (decanul Facultății de Drept de la Spiru Haret), George Măndilă (jurist și fost consilier județean), Nicolae Ciucă (medic și fost consilier județean) și Cristy Remus Băisan (om de afaceri și consilier județean). 


Lista votată de CJEx al PNL Constanța a fost avizată, tot prin vot secret, de membrii Biroului Politic Județean, urmând să fie înaintată spre validare Biroului Politic Național al Partidului Național Liberal. 


Horga, scoasă din listă
Cea mai mare surpriză a alegerilor interne a fost că tânăra liberală, Maria Gabriela Horga, impusă cu dedicație de la București, nu se mai află pe nicio listă de la Constanța.


Potrivit președintelui PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, campania electorală se va desfășura sub sloganul "100% oameni noi pentru Constanța". De asemenea, el a mai precizat că se așteaptă ca la alegeri PNL Constanța să obțină minimum doi senatori și patru deputați. La rândul lui, liderul grupului liberalilor din cadrul CJC, Robert Boroianu a transmis un mesaj tuturor colegilor din partid care i-au oferit încrederea și șansa de a ajunge în Parlament.


"Mulțumesc colegilor pentru sprijin și încredere! Odată cu votul de ieri, PNL Constanța devine oficial singura echipă cu oameni 100% noi pentru Parlament. Venim în fața constănțenilor cu o listă credibilă de candidați, din care sunt onorat să fac parte. Avem încredere în constănțeni și suntem siguri că oferta noastră politică are forța să scoată lumea la vot pe 11 decembrie", a transmis Robert Boroianu.


Comentează știrea

MIHAI
18 octombrie 2016
SA LE URAM SUCCES

Cu o asemenea schimbare de atitudine cresc sansele PNL de a putea demonstra ca nu mai are nicio legatura cu PSD , ca poate face o politica cu rezultate benefice si pentru cetateni . Nu va fi usor si exista sanse ca si actuala garnitura sa nu se deosebeasca de cea veche daca toti , dar absolut toti cei care conduc astazi organizatia PNL Constanta nu vor fi scosi din functiile pe care le detin Ne referim la garda veche . E un fapt pozitiv ca s-a ajuns la aceasta solutie in mod pasnic . Atitudinea lui Tararache nu ne mira , Sa I se acorde sansa de a se reabilita , prin numirea sa ca paznic la sediul partidului . Mai ramane o singura problema : trecerea in rezerva a dnei Mardarescu , piaza rea a organizatiei . Dle Chitac preluati conducerea organizatiei judetene .

a-mirabilis
18 octombrie 2016
amiralul emancipat si electorul lucid

Domnu Mihai ,problema nu a fost tratata cu ,,solutie pasnica''.Nu uita ca aceasta lista nu contine decit niste propuneri.Hotararea o iau ii de,,sus''.Au fost si bombaneli,lovituri la ,,rotula de jos'',chiar jicniri nepermise,Lasa-l pe Tararache,e nevinovat saracu,abea s-a bucurat siel de o legislatura si a crezut ca va fi parlamentar pe viata.Poate in acest fel se apuca si el sa faca ceva folositor.Dar vezi ca este unul Baisan ,parca,foarte nemltumit.Zice ca Chitac este,,popotar''si schimba popota la Parlament.Si mai zice,netotul,ca Chitac nu s-ar bucura asa de mult de sprijinul organizatiei,si ca scorul bun optinut la ,,locale''s-a datorat PNL-ului,de parca elecoratul constantean la alegerile parlamentare nu ar avea nici un rost.Eu,daca as fi in locul presedintelui organizatiei i-as da cartonas rosu acestui baisan obraznic,pentru afirmatiile lui ,neprietenoase,jicnitoare,badarane,nepartinice,intr-un cuvant de neam prost.Bineinteles acest ,,eject''sa fie si cu acordul doamnei Smarandescu,care probabil va fi inlocuita de tinara speranta politica,Tararache.

tararache
18 octombrie 2016
tantaru

si-a luat o muiala exemplara. Cum scrijelea el hartia si organiza lansare de carte. Auzi, analfabetul, ce tupeu pe el, scrie miau ca pisica si se vrea autor de carti. Ca parlamentar a fost o nulitate, cacandidat nici macar nu mai e.

Nu cred
18 octombrie 2016
cacandidat vine altu'

Indivizi de teapa lui Tralalache exista pentru ca asa vrem noi.Noi i-am creat ,noi i-am inventat.Tralalache,ca simplu individ nu are nicio vina.Nu sunt unul din cei care cred ca parlamentarii ne reprezinta interesele in sfatul tarii.In schimb sunt convins ca Parlamentul este imaginea noastra in oglina.Daca vreti sa aflati cine suntem uitati-va in "oglinda" noastra din Parlament.Acolo,in imagine aveti totul:minciuna,lasitate,hidosenie,tradare,prostie,incultura,vulgaritate,hotie.....Oglinda nu minte.Sa nu credeti ca daca ati scapat de Tralalache ati rezolvat problema.In locul lui vine altul,la fel ca el,identic.Sa nu credeti ca daca ati strivit o musca,ati scapat de muste.In locul ei vin alte 20 de muste.

Răspuns la: tantaru
Adăugat de : tararache, 18 octombrie 2016
si-a luat o muiala exemplara. Cum scrijelea el hartia si organiza lansare de carte. Auzi, analfabetul, ce tupeu pe el, scrie miau ca pisica si se...
mihai
5 noiembrie 2016
stanca senator?

ce cauta betivanul de Stanca pe lista de la senat? poate mergeti sa-l vedeti beat mort weekend de weekend la Cuba Club

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1441 secunde