Cătălin Predoiu:

"PNL este pregătit să preia guvernarea"

186
4

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu a declarat că e o chestiune de timp până când Guvernul Ponta își va da obștescul sfârșit politic, susținând că premierul Victor Ponta nu va mai rezista în funcție mai mult de câteva săptămâni. Totodată, el a adăugat că PNL este pregătit să asigure o guvernare eficientă. 


"E o chestiune de timp până când Guvernul Ponta își va da obștescul sfârșit politic și va pleca în partea neagră a istoriei naționale. E o ches-tiune de timp până când România va avea un guvern în linie cu simbolul pe care noul președinte Klaus Iohannis îl reprezintă azi pentru toți românii, valorile pe care și-a construit campania și a obținut votul covârșitor al româ-nilor", a spus liderul liberal. 


Potrivit acestuia, Victor Ponta nu va mai rezista mult în funcția de premier, iar PNL este pregătit să preia guvernarea. 


"Sunt absolut adept câștigat al ideii că trebuie să ne pregătim pentru România după Victor Ponta. Ce înseamnă România după Victor Ponta? Înseamnă, în primul rând, evident o altă guvernare, nu numai formal, compusă din altă majoritate și alte partide, o majoritate condusă de PNL, dar și o guvernare eficientă. Noi ne pregătim de mai mult timp pentru această guvernare, pentru că votul din 16 noiembrie anul trecut a fost foarte clar în direcția unui altfel de președinte și acest lucru s-a împlinit, este un fapt, se vede, se simte, dar și a unei alte guvernări și suntem într-o muncă permanentă de a pregăti această gu-vernare", a afirmat prim-vicepreședintele PNL.


Comentează știrea

nea Mitica
6 iulie 2015
...

O opozitie care se respecta, trebuie sa ceara in fiecare zi demisia guvernului, pentru ca nu-i asa, trebuie sa vina "ei" la putere. In cazul de fata, opozitia nu ofera nimic concret, doar promisiunea unei guvernari "eficiente"! Multumesc PNL.

Demos
6 iulie 2015
Tot gunoi la putere

De fapt este batalia pedelistilor pentru a apuca ciolanul pentru care nu au fost votati. Sub acoperirea PNL,ei vor inapoi la putere,impotriva tarii si a locuitorilor ei. Predoiu,un ticalols basist impreuna cu ceilalti criminali ai natiunii romane nu renunta la idea de a fi cei ce controleaza mai departe jefuirea Romaniei si distrugerea populatiei deja aflata aproape de coma. Nu vor sa astepte alegeri,le este frica de inevitabilul vot impotriva ,de aia vor sa preia acum totul din mers,cu japca.

Ioana
6 iulie 2015
Vise

S-o credeti voi ca va vor alege romanii.Ce oferiti? O austeritate continua pentru populatie,iar voi sa huzuriti.Lasati guvernul Ponta sa-si faca treaba,pentru ca in ciuda voastra ,o face bine.

NELU
23 iulie 2015
PE MATA

PNL e pregatit s-o ia pe mata ba bolovane , care PNL ba boule , Blaga, Toader, Videanu. Anastase et comp da ??? Hai sictiri ba neispravitule , treci la munca derbedeule .......

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1629 secunde