"PNL este sacrificat de ambițiile personale ale președintelui Crin Antonescu"

134

Președintele Partidului Forța Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, l-a acuzat pe liderul PNL, Crin Antonescu, că distruge un partid istoric și că pune 'ambițiile personale' deasupra intereselor partidului.


''Îmi pare rău să observ, în cazul PNL, că pentru ambițiile personale ale președintelui, un întreg partid este sacrificat, cu doctrina lui cu tot. Și nu spun doar ca om politic, ci și în calitate de om care cunoaște PNL. E trist să vezi cum ambiția unui singur om distruge un partid istoric', a afirmat Ungureanu, citat de Agerpres. Președintele PFC exclude, pe moment, orice colaborare dintre PNL și PFC, dar și între Uniunea Social Liberală și PFC.


'Între noi și USL este o prăpastie de netrecut. Între noi și cei care au pus în mișcare, au contribuit la tot haosul politic creat în România în vara anului trecut, la atacul împotriva instituțiilor democrației, la atacul împotriva statului de drept, în felul în care au distrus credibilitatea României, nu poate exista absolut niciun dialog', a adăugat Ungureanu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6418 secunde