PNL sesizează Comisia Europeană despre imixtiunea politicului în acordarea fondurilor UE

1117
Liderul PNL Iași, Relu Fenechiu, a declarat ieri, într-o conferință de presă, că liberalii vor sesiza Comisia Europeană în legătură cu implicarea politicului în acordarea fondurilor europene în România, motivând că ghidurile de finanțare ale proiectelor sunt modificate după depunerea acestora, notează Mediafax.
Fenechiu a spus că ghidurile de finanțare ale proiectelor europene, stabilite de autoritățile centrale, sunt schimbate după depunerea proiectelor, acest lucru fiind, în opinia sa, "ilegal".
"Am avut o ședință a Ligii Aleșilor Locali din județul Iași și mai mulți primari liberali s-au plâns de acest lucru. Nu este normal ca o localitate să depună proiectul, apoi ghidul de finanțare să fie schimbat din mers. Este ilegal acest lucru. Unele proiecte au fost descalificate, deși inițial îndeplineau toate condițiile pentru a fi finanțate", a spus liderul liberal.
Relu Fenechiu a anunțat că PNL va sesiza Comisia Europeană, despre această chestiune urmând să se ocupe europarlamentarul liberal Ramona Mănescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2665 secunde