PNL vrea să introducă sancțiuni pentru membrii de partid

97
1
PNL vrea să introducă sancțiuni pentru membrii de partid - pnlvreasaintroduca-1422370100.jpg

Articole de la același autor

Vicepreședintele PNL, Mihai Voicu, a declarat, ieri, că la nivelul partidului se discută despre introducerea de sancțiuni în funcție de etapele procesuale în cazul membrilor PNL, pornind de la începerea urmăririi penale până la verdictul definitiv, menționând că se dorește clarificarea Statutului PNL.


"În acest moment și juriștii, și secretariatele noastre generale, au în vedere prevederi în documente constitutive, că o fi Statut, că o fi Cod etic, vom vedea, pentru a elimina orice fel de neclaritate și de a introduce în mod expres, pentru fiecare etapă a unei probleme cu justiția, începând de la începerea urmăririi penale și terminând cu un verdict definitiv, pașii statutari care trebuie urmați. Că e vorba de suspendarea din calitatea de funcția de conducere, că e vorba de suspendarea din calitatea de membru, sau pierderea definitivă a acestei calități, vom defini exact toți acești pași, fără niciun fel de confuzie sau contradicție, și evident că aceste lucruri vor fi aplicate fără niciun fel de dubiu și fără niciun fel de discriminare sau chestiuni subiective care țin de persoane la toți cei aflați în astfel de situații", a mai spus Voicu.


Comentează știrea

RODICA
28 ianuarie 2015
Cea mai extinsa oferta de lucru!

Cea mai extinsa oferta de lucru! Lucram deja cu foarte multi oameni! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7061 secunde