Ponta a vorbit despre bugetul pentru 2015

148
1
Ponta a vorbit despre bugetul pentru 2015 - pontainnoulbugetavemposibilitate-1417010670.jpg
Premierul Victor Ponta a spus, în debutul ședinței de guvern de azi, că bugetul pentru anul viitor va fi unul echilibrat, bazat pe creștere economică înregistrată, dar și pe încasările bugetare.


Premierul sublinia de asemenea, că bugetul pe anul viitor va fi un buget care va ține cont de tot ceea ce s-a adoptat în aces an, cum ar fi reducerea CAS și indexarea pensiilor.


El nu a exclus că negocierile de săptămâna viitoare cu reprezentanții Comisiei Europene, Băncii Mondiale și Fondului Monetar Internațional vor fi dure, însă vor conduce la un buget echilibrat, scrie politicaromânească.ro.


Comentează știrea

Dan
26 noiembrie 2014
oferta

Cele mai sigure oferte de lucru! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Guvernul, cu temele nefăcute în CSAT
Marţi, 25 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : "Vacanța în Dubai nu i-a făcut bine"
Pagina a fost generata in 0.7069 secunde