Anastase:

"Ponta amenință cu moartea politicienii. Va ajunge să îi amenințe la fel pe români"

302
1
Președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase, a declarat, ieri, că Victor Ponta, în lipsa unor soluții, amenință cu moartea oamenii politici și că liderul PSD va ajunge să îi amenințe la fel și pe români, ea precizând că a avertizat "asupra derapajelor psihiatrice ale acestui personaj".
"Limita a fost depășită de mult. Astăzi Victor Ponta, în lipsa unor soluții, amenință cu moartea oameni politici. Mâine, în lipsa voturilor, va amenința cu moartea românii care nu cred și nu pot să creadă în el", a spus Anastase, conform Mediafax.
Ea a arătat că românii trebuie să știe aceste lucruri și să le sancționeze.
"Am avertizat, mai întâi în glumă, pe urmă din ce în ce mai serios, asupra derapajelor psihiatrice ale acestui personaje. El devine pe zi ce trece mult mai periculos", a precizat Roberta Anastase.
Aceasta l-a criticat atât pe deputatul PSD Adrian Solomon, care l-ar fi amenințat cu moartea pe premier, cât și pe senatorul PSD Lia Olguța Vasilescum care, potrivit liderului PDL, flutura amenințări cu moartea la adresa oamenilor politici. Anastase a menționat că pe Victor Ponta nu-l interesează soarta pensionarilor.
Liderul PSD Victor Ponta a declarat, miercuri, răspunzând unei întrebări referitoare la răspunderea guvernanților în cazul OUG 107/2010, că "nici dacă-i împuști nu e suficient".

Comentează știrea

26 aprilie, 12:44. Constanteanul Stefane ai perfecta dreptate ! Este un mafiot sadea si in plus un psihopat cu tot cortegiul de manifestari(mania persecutiei,narcisist,badaran mitocan,incult, razbunator, mincinos,agresiv,tupeist,speculant,santajist etc)
26 aprilie 2012
26 aprilie, 12:44. Constanteanul Stefane ai perfecta dreptate ! Este un mafiot sadea si in plus un psihopat cu tot cortegiul de manifestari(mania persecutiei,narcisist,badaran mitocan,incult, razbunator, mincinos,agresiv,tupeist,speculant,santajist etc)

26 aprilie, 12:44. Constanteanul Stefane ai perfecta dreptate ! Este un mafiot sadea si in plus un psihopat cu tot cortegiul de manifestari(mania persecutiei,narcisist,badaran mitocan,incult, razbunator, mincinos,agresiv,tupeist,speculant,santajist etc) Numai cine nu vrea sa vada ca este in realitate un gunoi il sustine(pensionarii nostri care se umilesc pentru o mana de ,,fasole" si cei care sunt obisnuiti sa fure si sa insele prin piete si de care s-a saturat o Europa intreaga.Nu vedeti ca-l doare undeva de adevaratele probleme ale cetatatenilor cinstiti aiorasului nostru lasat in paragina fiindca acest netrebnic nu are alte griji decat sa cutreere mapamondul -chiar si cu mamita lui, spre bucuria noastra a constantenilor.Unde v-a fost capu dragi constanteni cand l-ati votat?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5775 secunde