Ponta, Antonescu și Dragnea s-au ironizat reciproc în ziua finalizării listelor de candidați

218
1

Articole de la același autor

Finalizarea listelor de candidați USL a fost prilej de glume între liderii USL, Victor Ponta întrebând dacă Antonescu, aflat în întârziere, mai este în USL, la rândul său Liviu Dragnea având un schimb de replici despre plagiat cu liderul liberal, la depunerea candidaturilor la Teleorman. 

În debutul conferinței de presă care a urmat ședinței liderilor USL de la București, Victor Ponta a întrebat zâmbind: "Mai e, măi, Crin în USL?". El a continuat, adresându-se lui Crin Antonescu, care tocmai sosise: "Am crezul că ai fugit". 

Câteva ore mai târziu, la Alexandria, în timp ce așteptau să le fie înscrise dosarele de candidatură la BEJ Teleorman, secretarul general al PSD Liviu Dragnea și Crin Antonescu au avut un dialog care s-a încheiat cu întrebarea primului: "La plagiat tot așa e?". 

Dragnea și Antonescu și-au depus candidaturile împreună, luni, la ora 17.00, la BEJ Teleorman. Ulterior, Dragnea și Antonescu au mers la BEJ, unde au așteptat circa cinci minute pentru înscrierea dosarelor de candidatură.

Comentează știrea

dash
31 octombrie 2012
Nu se poate

Dragnea înainte de 1989 a fost ospătar ????!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4008 secunde