Ponta: "Băsescu a contestat aseară propunerea de comisar European"

62
Ponta:

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta a declarat că președintele Traian Băsescu a contestat propunerea Corinei Crețu pentru funcția de comisar european, Ponta subliniind că dacă România nu va primi "cel mai important portfoliu", care fusese negociat deja, va fi cel mai rușinos moment pentru țara noastră.
Ponta a arătat că atitudinea președintelui și a opoziției este cel mai nefericit caz pe care îl cunoaște și este asemenea cazului lui Varujan Vosganian din 2006.
"România a obținut în urma negocierilor un portofoliu extrem de important, din punctul meu de vedere cel mai important, după care, tot din România, aseară domnul Băsescu a contestat să nu..., liderii opoziției au trimis scrisori să nu primim un portofoliu important. Important e să moară capra românească, că nu e susținută de domnul Băsescu sau de domnul Iohannis sau de domnul Blaga. Dacă se va întâmpla așa, vreau să vă spun că este cel mai rușinos posibil moment pentru România", a spus Ponta la începutul ședinței de Guvern.
Corina Crețu ar urma să devină comisar european pentru ajutor umanitar, în echipa condusă de Jean Claude Juncker, conform Euractiv.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1454 secunde