Ponta cere miniștrilor reacții clare

90
Ponta cere miniștrilor reacții clare - ponta-1389804086.jpg

Articole recomandate

Premierul Victor Ponta a solicitat miniștrilor să aibă reacții clare, dar "mai diplomatice" decât cele exprimate chiar de el, atunci când este pus în discuție dreptul românilor de a circula și a munci liber în spațiul Uniunii Europene.

"Vreau să spun un lucru, cu riscul că uneori poate vă înfierbântați mai puțin decât mine, dar vreau să fiți la fel de hotărâți. Libertatea de mișcare și drepturile românilor din vestul Europei trebuie să le apărăm! Când cineva zice, dacă zice - după aia am aflat că n-a zis, mai bine -, că trebuie să fim amprentați, vreau să aveți toți, ministrul de Externe, ministrul Muncii, toți ceilalți, o reacție foarte clară - repet, mai diplomatică decât a mea, sunt de acord, dar la fel de clară. Când auzim că o să invadeze românii Marea Britanie, vreau să aveți o reacție foarte clară", a spus Ponta miniștrilor, la începu-tul ședinței de guvern.

El a adăugat că a aflat, ieri, și că Guvernul britanic a renunțat la ideile legate de acest subiect, lămurindu-se că românii nu invadează Marea Britanie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Ianuarie 2014
Stire din Politică-Administrație : Ce a discutat Ponta cu Antonescu
Luni, 06 Ianuarie 2014
Stire din Politică-Administrație : Ce a discutat Ponta cu Antonescu
Pagina a fost generata in 0.8092 secunde