Ponta: ROMATSA și STS erau RESPONSABILE, au făcut ERORI GRAVE

88
1
Ponta: ROMATSA și STS erau RESPONSABILE, au făcut ERORI GRAVE - victorponta-1390485273.jpg
Premierul Victor Ponta a susținut, astăzi, o declarație de presă pe tema situației de la conducerea Ministerului de Interne. Anterior, RADU STROE și-a anunțat oficial demisia de la șefia Internelor.


Iată principalele declarații ale premierului Victor Ponta:


Probabil în jurul datei de 1 februarie vom avea propunerea pentru numirea unui nou ministru de Interne.


Am ținut să fac această declarație publică pentru a mă alătura mesajului domnului ministru Stroe, mesaj adresat celor care-și fac datoria în fiecare zi în diverse structuri și instituții de salvare a vieților - pompieri, SMURD, polițiști, jandarmi - care, în fiecare zi, în situații extrem de dificile de zăpezi, inundații, accidente, salvează vieți omenești, atâtea câte pot fi salvate și își fac datoria față de cetățeni. Cred că aceștia nu merită în ansamblu un vot de blam pentru ceea ce s-a întâmplat în zilele trecute, cu atât mai mult cu cât este din ce în ce mai evident din toate datele pe care le-am avut și le avem că erorile grave care i-au îndreptat greșit pe cei care-i căutau pe supraviețuitori au fost produse de ROMATSA și de STS, de instituțiile care aveau obligația și posibilitatea tehnică de a identifica epava aeronavei.


Am discutat și cu ministrul Transporturilor, în cadrul ROMATSA activitatea trebuie să continue să se desfășoare, în fiecare minut, în fiecare oră sunt aeronave care zboară și, ceea ce n-a funcționat, în mod sigur trebuie îndreptat în cel mai scurt timp. 


Sursa: www.realitatea.net


Comentează știrea

christian louboutin boots sale
28 februarie 2014
christian louboutin boots sale

designer wedding shoes for less Stiri Politică : Ponta: ROMATSA și STS erau RESPONSABILE, au făcut ERORI GRAVE | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin boots sale http://apps.balmirtronics.com/images/christian-louboutin-daffodile-pumps.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4796 secunde