Premierul Emil Boc:

"Ponta și Antonescu vor ajunge la muzeul de antichități, pentru că sunt iresponsabili"

422
Președintele PDL, premierul Emil Boc, i-a acuzat, vineri, pe liderii USL, Crin Antonescu și Victor Ponta, că ar fi cei mai iresponsabili lideri politici din Europa și a susținut că aceștia vor ajunge la "muzeul de antichități".

"Pot doar să constat că liderii opoziției din România, Victor Ponta și Crin Antonescu, sunt cei mai iresponsabili și populiști lideri politici din Europa, pentru că nu am văzut o declarație responsabilă la acești lideri ca să salveze țara. Cred că ei ar fi dat chef, dacă România intra în colaps. Miza lor era să ajungă la putere cu price preț, chiar dacă România s-ar fi scufundat. Românii încep să-i taxeze și să facă diferența între politicieni realiști - chiar dacă măsurile sunt mai aspre - și politicieni populiști interesați doar de un succes electoral de moment. Vremurile populismului cred că trec și în România în plan secundar, iar politicieni ca Ponta și Antonescu vor ajunge la muzeul antichităților din România", a spus Boc.

În context, premierul a susținut că Guvernul a fost nevoit să ia măsuri dure, care au redresat economia României în raport cu a altor state din Uniunea Europeană.

"La noi, toți acești lideri n-au fost decât promotorii populismului deșănțat care ar fi scufundat România. Dar ne-am asumat aceste lucruri mai grele și acum măcar acest climat de stabilitate economică e o premisă pentru o viitoare creștere economică. Cu măsurile lui Ponta și Antonescu, eram într-o perioadă mult mai grea decât în Grecia sau Portugalia", a mai spus Boc.

Șeful Guvernului a avut, vineri, o discuție cu reprezentanții Fondului Național de Garantare pentru IMM-uri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 August 2011
Stire din Politică-Administrație : Ce cadouri a primit Emil Boc în China
Pagina a fost generata in 0.3688 secunde