Guvernul a majorat cu 50 numărul de posturi din Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit

503
Guvernul a aprobat majorarea numărului de posturi al Agenției de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit (APDRP) cu 50, agenția aflată în subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) urmând a avea 1.503 posturi, potrivit unei hotărâri publicată, vineri, în Monitorul Oficial.

În prezent, APDRP are 1.453 angajați, iar cei 50 vor fi angajați în posturi de execuție la nivel național, respectiv în calitate de experți pentru evaluarea și verificarea proiectelor, au declarat reprezentanții biroului de presă al APDRP.

"Necesarul minim de angajați este de 250. Ni s-au aprobat 50 de posturi. Astfel, la fiecare dintre cele 42 de oficii județene, va fi angajat câte un expert, iar alte opt posturi noi sunt înființate în fiecare centru regional de plăți. Anul trecut, aveam 1.613 angajați, însă prin HG nr. 725/2010, ne-au fost luate 160 de locuri. Au fost depuse foarte multe proiecte pentru accesarea fondurilor europene și suntem foarte încărcați, valoarea proiectelor depuse depășește 13 miliarde euro", au mai spus reprezentanții APDRP. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.333 secunde