Liderii opoziției din România sunt cei mai iresponsabili politicieni din Europa, susține Boc

365
Liderii opoziției din România sunt cei mai iresponsabili politicieni din Europa, susține Boc - emilboc-1313762967.jpg
Prim-ministrul Emil Boc a afirmat că Victor Ponta și Crin Antonescu s-au dovedit incapabili să treacă peste interesele electorale imediate în favoarea interesului național, neputând să fie de folos României în momente dificile.

Boc le reproșează liderilor USL că sunt preocupați exclusiv de preluarea puterii, indiferent de costuri pentru români. "Liderii opoziției din România sunt cei mai populiști și iresposabili lideri politici din Europa pentru că nu am văzut o declarație resposabilă la ei prin care să salveze țara. Cred că ar fi dat chef dacă România intra în colaps, grija lor era să ajungă cu orice preț la putere, chiar dacă România s-ar fi scufundat. Nu i-ar fi interesat soarta României în ansamblu, i-ar fi interesat doar să ajungă la putere cu măsuri populiste", a spus, vineri, Emil Boc, citat de NewsIn. 

El s-a referit îndeosebi la atitudinea opoziției față de măsurile de austeritate pe care actualul guvern a trebuit să le adopte în 2010. "Vă rog să urmăriți cum s-au comportat liderii opoziției în Portugalia sau chiar și în Grecia când au venit în Parlament cu măsuri de austeritate. Le-au susținut arătând că trebuie să faci un efort național ca să treci peste această perioadă grea. La noi, nu au fost decât promotorii populismului deșănțat care ar fi scufundat România", a declarat primul-ministru.

Acesta crede că atitudinea adoptată nu va aduce opoziției rezultatele scontate. "Zilele populismului trec și în România în plan secundar și politicieni ca Ponta și Antonescu vor ajunge la muzeul antichităților politicii din România", a conchis Boc.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 August 2011
Stire din Politică-Administrație : Ce cadouri a primit Emil Boc în China
Pagina a fost generata in 0.7517 secunde