Ponta trimite toți miniștrii la deschiderea anului școlar

110
1
Ponta trimite toți miniștrii la deschiderea anului școlar - pontatrimiteministri-1410451240.jpg

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta a cerut tuturor miniștrilor să fie prezenți, luni, la deschiderea anului școlar și să verifice dacă măsurile de investiții au ajuns cu adevărat la oameni, reafirmând că utilizarea fondurilor europene și bugetare pentru investiții trebuie accelerată. 
"Luni începe școala și vreau să știu că toate condițiile, și de infrastructură, și de pregătire, sunt la zi, și vreau să vă rog pe toți miniștrii - din câte știu, luni nu se lucrează la Parlament -, să mergeți la deschiderea anului școlar și să ne spuneți dacă măsurile de investiții în infrastructură au ajuns cu adevărat la oameni", a solicitat Victor Ponta la ședința de Guvern. El a subliniat, încă o dată, că ritmul alocării fondurilor pentru investiții trebuie accelerat, pentru că altfel creșterea economică riscă să încetinească. "Vreau ca, în perioada imediat următoare, la nivelul instituțiilor centrale și locale, să accentuăm ritmul de utilizare a fondurilor pentru investiții, atât cele din fonduri europene, cât și cele din buget. Suntem campioni europeni la deficitul cel mai mic, dar, dacă nu se cheltuiesc banii pe care îi avem, și banii europeni, și banii din buget, această creștere economică va încetini", a spus premierul. Premierul Victor Ponta a mai declarat că România trebuie să cheltuiască, până la sfârșitul anului 2014, o sumă de peste trei miliarde de dolari pentru investiții publice, el arătând că aceste fonduri, care sunt acoperite de la buget, se cheltuiesc greu din motive procedural birocratice.




Comentează știrea

ADRIANA
13 septembrie 2014
SUPER JOB

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7093 secunde