La Școala de Vară a UNPR

Gabriel Oprea îl propulsează pe Ponta la președinție de la Costinești

328
1

Articole de la același autor

Aproximativ 2.300 de tineri de la UNPR au participat, vineri, de la ora 18, la deschiderea oficială a Școlii de Vară a Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR), eveniment ce a avut loc la Teatrul de Vară din Costinești.

Acțiunea a avut loc în prezența președintelui PSD, prim - ministrul României, Victor Ponta, a președintelui UNPR, viceprim - ministrul Gabriel Oprea, parlamentari UNPR, precum și numeroși invitați de seamă.

În deschiderea evenimentului, Ga-briel Oprea a declarat că generația de tineri, care la revoluția din 1989 își câștigaseră libertatea prin sânge, a ajuns astăzi la maturitate și merită să conducă țara, făcând referire directă la candidatura lui Victor Ponta la președinția țării. Mai mult decât atât, liderul UNPR a adus pe scena teatrului din Costinești zeci de dosare care cuprind peste 1 milion de semnături pentru susținerea candidaturii lui Ponta. "Susținerea UNPR îl va ajuta pe Victor Ponta să câștige Pre-ședinția României", a conchis acesta.

La rândul său, Victor Ponta s-a declarat mândru că atâta lume îl susține. "Sunt foarte mândru că sunt candidatul pe care voi îl susțineți și sper ca împreună să schimbăm România în bine. Mă bucur că aveți încredere în mine și vă promit să nu dezamăgesc. Vreau să munciți așa ca și până acum să ajungem la victorie", a declarat Victor Ponta.

Comentează știrea

Hanibal
6 septembrie 2014
Oprea lingusitorul si pupincuristul

Nici Ceausescu n-a fost omagiat , lingusit si proslavit ca Ponta la aceasta manifetatie condusa de generalul de mucava , Gabriel Oprea , un mercenar ordinar capabil de orice ticalosie , cum de altfel sunt atatia in partidele romanesti - ne referim la lideri - .Acest individ cu modul sau de a vorbi icnit , a facut deliciul " premierului : " Ponta stie sa conduca , sa guverneze , sa faca echipa " , " Ponta viitorul presedinte pentru care PUNR a strans 1 milion de voturi " . La fiecare opinteala si flatulatie verbala , unul din tinerii din spatele lui Oprea dadea semnalul aplauzelor si ridicarii in picioare a grupui care asigura fundalul pe scena . Luand-si elan , Oprea a continuat : " Ponta e garantia unei noi generatii ( de hoti n.n ) Este presedintele pe care Romania il asteapta de 25 de ani ( in sfarsit a venit Messia ) , Ponta Victor insdeamna Victoria " . Bravos UNPR , Bravos Oprea . Halal sa ne fie . Noi suntem cei care am creat asemenea monstri .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0689 secunde