PP-DD Constanța și-a stabilit strategia pentru europarlamentare

173

Articole de la același autor

La sfârșitul săptămânii trecute, la sediul Partidului Poporului Dan Diaconescu, filiala Constanța, a avut loc ședința Biroului Permanent Județean, reuniune în cadrul căreia au fost schițate strategia și programul acțiunilor din precampania și campania pentru alegerile europarlamentare. 


La eveniment, au fost prezenți președintele PP-DD Constanța, Gheorghe Slabu (nr. 7 pe lista partidului la alegerile pentru Parlamentul European), consilierii județeni Ion Radu și Alexandru Mascas, consilierii locali Gabriel Candindatu și Dede Perodin, dar și alți membri ai partidului, precum  Ion Scupra, Jeni Arecco, Nicolae Matei sau Mihail Micu. 


"Componenții BPJ-ului, dar și ceilalți membri cred în continuare în acest partid. În ciuda plecării parlamentarilor, lucrurile merg bine, nu există disfuncționalități, nici în organizația județeană, nici în cea munici-pală. Vrem să avem și la europarlamentare rezultate bune, așa cum au fost cele de la alegerile locale și parlamentare. De aceea, vom intensifica deplasările în județ, să vorbim cu oamenii și să le prezentăm propunerile noastre", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele PP-DD Constanța, Gheorghe Slabu. 


"Violeții" își propun să atragă fonduri europene către Con-stanța, să îmbunătățească sis-temul legislativ și să vină în întâmpinarea agenților economici, sufocați de zeci de taxe și impozite. De asemenea, PP-DD are o serie de programe - pentru sănătate, educație, economie, armată, dar și pensionari - pe care dorește să aibă șansa de a le implementa. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3345 secunde