Predoiu: "Guvernul Ponta a mințit"

91
1
Predoiu:

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, a declarat că Guvernul are obligația să vină cu un plan de măsuri care să garanteze stabilitatea economică și că de la votarea Codului Fiscal și până în prezent "sunt două momente noi, importante, care au demonstrat că Guvernul Ponta a mințit".

"Subliniez, este obligația Guvernului, nu a opoziției, să vină cu planul de măsuri care să garanteze stabilitatea economică, bugetară, în condițiile aplicării Codului Fiscal. De la momentul votării Codului Fiscal și până în prezent sunt două momente noi, importante, care au demonstrat că Guvernul Ponta a mințit. În primul rând, s-a descoperit faptul că programul economic de reforme pe care Guvernul Ponta are obligația să-l implementeze în cadrul acordului cu Comisia Europeană, FMI, Banca Mondială este mult rămas în urmă sau, ca să folosesc cuvintele vicepreședintelui Comisiei Europene, «este deraiat». Apoi, prim-ministrul, ministrul său de finanțe, Guvernul Ponta, prezenți în Parlamentul României, nu au informat despre acest lucru, dimpotrivă, au dat toate asigurările că reformele merg bine și că aplicarea măsurilor de relaxare fiscală este sustenabilă. A fost o minciună, a fost o dezinformare, și a Parlamentului și a opiniei publice", a spus Cătălin Predoiu, citat de Realitatea Tv.



Comentează știrea

NELU
23 iulie 2015
CEL MAI PROST OM

In viata mea am vazut destui oameni prosti dar parca mai prost de cat acest Predoiu nu , asta nu stie nimic in schimb alearga dupa ciolan , am vazut ca discuta despre economie , justitie , politica dar nu se intelege nimic . Este mort dupa putere dementul asta , bine ar fi daca ar merge sef la Rahova unde se pare ca are mai multe sanse !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4832 secunde