Predoiu își depune luni candidatura la Primăria București

89
Predoiu își depune luni candidatura la Primăria București - predoiu-1461332972.jpg

Articole recomandate

Cătălin Predoiu, cel de-al patrulea candidat al PNL la Primăria Generală a Bucureștiului, își va depune luni candidatura, a anunțat purtătorul de cuvânt al PNL București, Cezar Preda, conform Agerpres.

Liberalul a explicat alegerea lui Predoiu pentru a candida la Primăria Capitalei: "Nominalizarea celui care va fi prim-ministru al României nu este simplă, în condițiile în care acest lucru îl face cel mai mare partid din România - PNL. Timp de trei ani, PNL și-a construit această echipă, acest vârf numit candidat la primul-ministru - Cătălin Predoiu. A fi prim-ministrul României nu este o chestiune cu care te joci, pentru că, dacă te joci, duci nu numai țara de râpă, dar partidul îl duci total. Eu cred că ceea ce a făcut PNL dându-i Bucureștiului candidatul de prim-ministru este gestul suprem pe care un partid îl face atunci când numește candidat un om capabil, în opinia sa, să conducă toată țara. (...) Toată munca pe care Cătălin Predoiu a făcut-o în construcția unui program al României se va focusa pe ceea ce înseamnă nevoia Bucureștiului. Cătălin Predoiu va fi primarul general al Capitalei, iar prim-ministru vom vedea. Toate la timpul lor", a afirmat Preda.

Deputatul PNL Răzvan Mironescu a arătat că, potrivit feedback-ului primit din teren, liberalii strâng în jur de 20 - 30 de semnături pe oră pentru candidatura lui Predoiu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4123 secunde