Cătălin Predoiu:

"Negocierile privind Codul Fiscal vor avea loc pe 20 august"

189
Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu a anunțat, ieri, că partidele parlamentare se vor întâlni pe 20 august, în cadrul consultărilor privind reexaminarea Codului Fiscal, care urmează să fie votat în sesiunea extraparlamentară programată să înceapă pe 24 august. Liderul PNL a anunțat, ulterior, că data a fost convenită cu UNPR, adăugând însă că are semnale neoficiale că și PSD va participa la întâlnire. Totodată, UNPR a confirmat, vineri, participarea la discuții.

"Erau două date pentru consultări - noi am propus 17 august, iar UNPR a propus 19 august - și era normal să fie una singură și s-a decis data de 20 august. Avem semnale neoficiale că și cei de la PSD vor participa. Dânșii și-au desemnat deja negociatorii. Eu cred că toată lumea va fi prezentă", a precizat prim-vicepreședinte PNL, Cătălin Predoiu.

El a arătat că se așteaptă la această întâlnire ca ministrul Finanțelor să-și prezinte poziția, să se evalueze mai multe scenarii de impact și să se găsească o formulă care să nu producă un deficit care să genereze instabilitate economică. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3124 secunde