Predoiu: "PSD pregătește furtul alegerilor"

255
Predoiu:

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, i-a solicitat premierului Victor Ponta să anunțe că nu mai susține proiectul privind modificarea Legii STS, adoptat tacit de Cameră și aflat în dezbaterea Senatului, precum și faptul că majoritatea pe care o controlează îl va respinge.


Predoiu a susținut, într-o conferință de presă, că PSD și aliații săi de guvernare pregătesc "temeinic" furtul alegerilor prezidențiale, prin manevre politice și guvernamentale.


El a spus că în acest sens au fost derulați mai mulți pași și că primul dintre aceștia – cel privind încercarea de preluare a STS în subordinea Guvernului – fiind făcut în rumă cu mai multe luni.


"Pe 3 februarie, după tragicul accident din Apuseni, premierul Ponta anunța intenția de a prelua STS de sub autoritatea CSAT. Acest proiect de lege privind modificarea Legii STS a fost adoptat tacit de Cameră și se află acum la Senat. Îi cer public premierului Ponta să anunțe că nu va mai susține acest proiect și că majoritatea pe care o controlează îl va respinge", a spus Predoiu, citat de Mediafax.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 August 2014
Stire din Politică-Administrație : "A ales un drum în afara partidului"
Pagina a fost generata in 0.3497 secunde