Prefectul Palaz a anunțat ieri sosirea ordinelor de numire pentru toți directorii instituțiilor din subordinea Ministerului Agriculturii

2025
Prefectul Claudiu Palaz a anunțat, ieri după-amiază, sosirea ordinelor de numire pentru cei nominalizați la șefiile instituțiilor deconcentrate din subordinea Ministerului Agriculturii.
Anunțul a fost făcut în contextul unei conferințe de presă anunțate din scurt, care a avut loc la sediul Direcției pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Constanța (DADR). Motivul pentru care evenimentul a avut un caracter oarecum precipitat a fost, potrivit declarațiilor lui Palaz, acela că a vrut să elimine "starea de incertitudine" legată de aceste numiri și să înlăture totodată orice speculații.
Astfel, reprezentantul Guvernului în teritoriu a declarat că noul director coordonator al Direcției Județene pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Constanța este, potrivit Ordinului 2936 semnat în data de 2 noiembrie, Paraschiva Bobe. În continuare, Palaz a anunțat noul director coordonator adjunct al Unității Fitosanitare din cadrul DADR, în persoana lui Onoriu Bîrsu, directorul coordonator adjunct al Direcției de Implementare a DADR, în persoana lui Gheorghe Aldea, precum și noul director coordonator adjunct al Domeniului Dezvoltare Rurală din aceeași instituție, pe nume Adrian Negură. Noul adjunct al Domeniului Inspecției din DADR este Ioan Albu.
În contextul evenimentului de ieri, prefectul Palaz a dat citire, de asemenea, ordinului de numire al noului director coordonator al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) - Centrul Județean Constanța, anume Stere Pufleni, dar și al celui pentru adjunctul aceleiași instituții, în persoana lui Nicușor Cealera.
Totodată, se pare că, potrivit ordinelor semnate de ministrul interimar al Agriculturii, Adriean Videanu, directorul Oficiului de Studii Pedologice și Agrochimice este Georgeta Beleniuc, în vreme ce noul șef al Oficiului pentru Ameliorare și Reproducție în Zootehnie este Gheorghe Bumbuc.
Așa cum tot Claudiu Palaz a precizat ieri, Vasile Laurian Delicoti ocupă postul de conducere al Inspectoratului Teritorial pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor Constanța, iar Carmen Matei pe cel al Domeniului Economic al DADR Constanța.
De remarcat este că reprezen-tantul Guvernului în teritoriu i-a asigurat pe cei menționați care, de altfel, au și fost prezenți la eveniment, de sprijinul și deschiderea sa, adăugând, însă, că așteaptă același lucru din partea lor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5559 secunde